Страница 1 от 1

идея за печалба

МнениеПубликувано на: 21 Ноември 2006, 18:04:27
от bknf
има ли хора с хъс които да разбират от програмиране, но и от хардуер а и не само от това ;)
както си седях тука, и ми дойде една идея. да се създаде един продукт, да се обмисли и реализира финансирането, да cе създаде пазар за него и да се спечели някой лев, може и доста повече ;)
в германия в момента има само една фирма, която се занимава точно с тва нещо - но те още спят, и работят (все още) непрофесионално. нищо не е направено за масово разпространяване, а пазар според мен има ! продават си от страницата и това е. а време за губене много май няма, щото и там почват да се събуждат - след 2 години грешки. според мен това е доста иновативен продукт, но не са направили много за 2 години. лично аз не разбирам нито от писането на софтуера, нито как се свързва софтуера с уреда. а също и не ми е ясно как точно функтионира тоя уред, не съм го виждал на живо. но пък останалото мога да го направя ;) значи, има ли такива компютърни специалисти, дето биха се включили ?
тoва мисля че се наричаше емергенц- сумата от отделните маймуни събрани заедно е към няколко стротин пъти повече от всяка една маймуна поотделно, и се създава нещо ново което досега не го имало. За софтуера към тоя продукт знам че е писан от руснаци живеещи в щатите. Иначе се сглобява в китай. въпроса е, защо други не са го направили тоя номер досега. не е невъзможно, защото продуктa е създаден вече.
кой има идеи по въпроса ?

МнениеПубликувано на: 22 Ноември 2006, 09:47:16
от iv_ski
изпратих ти лично съобщение

МнениеПубликувано на: 22 Ноември 2006, 10:45:24
от Mr.Bombastic
може да ми пратиш малко инфо и на мен.

МнениеПубликувано на: 2 Декември 2006, 15:18:32
от tnh
Понеже не е ясно за какво конкретно става въпрос, може да уточниш чрез лично съобщение. Иначе интерес от моя страна към смислени концепти има.