• Advertisement

Какво стана с arenabg.com?

Изгодни тарифи и много съвети

Какво стана с arenabg.com?

Мнениеот Silvio_Dante » 25 Февруари 2007, 15:33:40

....тракерът не е достъпен от известно време, някой има ли инфо????
Just When I Thought I was Out, They Pull Me Back In
Аватар
Silvio_Dante
Редовен писач
Редовен писач
 
Мнения: 261
Регистриран на: 28 Септември 2006, 00:00:00
Местоположение: София - Köln -София
Благодарил: 0 пъти
Благодарено: 0 пъти

Мнениеот bgpower » 25 Февруари 2007, 15:36:52

Ми според мен за втори път спират тракера поне за чужбина. Доколкото имам инфо в БГ си действа без проблеми, но нали в последните седмици пак ги притиснаха да затворят тези тракери. Дата.БГ се предаде, БоЛ.БГ го продадоха, а пък Арена поне при нас не действа.

Преди Коледа също имаше един такъв период, но после го пуснаха пак. Да видим сега какво ще стане...

Поздрав,
Изображение

Не се притеснявайте да ми пишете, що се отнася идеи и препоръки за форумите "Спорт" и "Парти".
Аватар
bgpower
Майстор на перото
Майстор на перото
 
Мнения: 2807
Регистриран на: 5 Май 2005, 00:00:00
Местоположение: София / Мюнхен
Благодарил: 0 пъти
Благодарено: 0 пъти

Мнениеот dark » 25 Февруари 2007, 15:52:20

ами работи се, но се вижда само от .бг. ето кво пише по въпроса:
Скъпи приятели,

торент обществото в България е отново "под обсада". Доставчиците хостващи най-големите български тракери са подложени на незаконен телефонен натиск от страна на някои официални български ведомства и служби. Чрез нераглеаментирани методи се прави опит да им бъде внушено, че ако до 01.03.2007 г. не прекратят хостинга на тракерите си срещу тях ще бъдат проведени същите акции, като "тези срещу" ArenaBG.com от миналата година". За сега на този шантаж се поддадоха единствено data.bg като затвориха торент секцията си. В същото време поръчковите медии вече шумят. Кои са те ли ? Те са същите, които изписаха и изговориха куп лъжи и изляха тонове помия по адрес на сайта ArenaBG.com при "акциите" през май 2006 г.

Сайтът АренаБГ.ком се хоства в град Фриско, щат Тексас, USA и отговаря на всички федерални и щатски закони. Сайтът ArenaBG.com е длъжен да се съобразява и спазва единствено федералните закони на USA и щатските закони на Тексас. Ние не сме в състояние да гарантираме, а и не претендираме, че нашият сайт е съобразен със законите на всяка една държава по света, освен тази в която се намираме и чийто закони сме длъжни да спазваме. Въпреки това, отчитайки факта, че потребителите от България са над 1/4 ние сме готови да сътрудничим с всеки български автор, който счита, че по някакъв начин дейността на сайта нарушава правата му. Всъщност, споделянето на произведения от български автори е абсолютно забранено на нашия сайт от самото му създаване. Доколкото основната дейност на сайта е споделянето на файлове между потребителите му, ние сме готови да съдействаме на всеки автор или носител на авторски права без значение на неговата националност, като при спазване на законовата процедура премахнем веднага линкът или торент файлът към съответното защитено произведение. Процедурните правила на държавата в която се намираме изискват да ни бъде изпратен официален мейл на адреса ни за кореспонденция support@arenabg.com В мейла трябва да бъде посочен точен линк към произведението за което се претендира, както и да бъде доказано по съответния ред ред, че претендиращият е собственикът или е упълномощен за това от носителят на авторското право. Заявяваме, че няма да кореспондираме с лица, фирми, ведомства или служби, които не отговарят на посочените изисквания, независимо от тяхната националност. Особено стриктни ще бъдем към изискването заявката да е подадена от СОБСТВЕНИКА НА ПРАВАТА. Повече подробности за реда и начина по който можете да претендирате за нарушени права на нашия сайт ще научите от нашия User Agreement

Въпреки нашата увереност, че правим всичко в съответствие със закона и за да гарантираме за винаги достъпа на нашите потребители до ресурсите на сайта считаме за правилно да се застраховаме като обявим това място (arenabg2.com) като резервен адрес на който вие ще можете да научите новият адрес на многохилядното ни общество. Каквото и да се случи, както и да се случи, тук ще бъдете информирани как да стигнете до новото място на ArenaBG.com, в случай че се наложи да го сменим. Вероятноста това да се случи е изключително малка, но все пак... :) Освен тук информация за сайта ще получавате и ако още сега се регистрирате в нашата Google група. Достатъчно е да попълните валиден мейл адрес и никога няма да загубите връзка с останалите над 800 000 пиъра.

Днес АренаБГ обществото се намира на адрес: http://arenabg.com/

Регистрирайте се и в нашата Google група и никога няма да загубите ArenaBG.com

Ако и това не помогне просто следете мейлите си и за съобщения от нас в "Пиратския Залив" :)От днес редовно ще разпространяваме чрез тракера на ArenaBG.com пълен и криптиран бекъп на базата данни на сайта. Последната версия е ТУК. Свалете и я съхранявайте. Така ще осигурите "безсмъртието" на сайта. Ако някога се наложи има как да Ви я поискаме.

Искрено желаем успех на нашите български съмишленици от http://zamunda.net/ и http://torrents.bol.bg/ Нека отстояват законните си права и да не се поддават на неофициален, нерегламентиран и незаконен натиск, независимо от кого.Успех колеги, и в краен случай заповядайте в USA. Тук законите и процедурите се спазват. Акции се провеждат срещу терористи, трафиканти и убийци. Срещу тракерите се пишат мейли. Най-доброто място в Европа е Холандия и съвсем скоро ще предоложим на нашите потребители още един допълнителен уеб и анонсер на ArenaBG.com, хостван в тази прекрасна и свободна страна.
have you ever been alone at night...
Изображение
Аватар
dark
Роден писач
Роден писач
 
Мнения: 458
Регистриран на: 16 Юли 2006, 00:00:00
Местоположение: .fra.de
Благодарил: 0 пъти
Благодарено: 0 пъти

Мнениеот AnGeLy » 25 Февруари 2007, 20:14:24

Аз имам проблеми и с http://www.torrents.bol.bg. Сайтът се отваря, търса4ката намира, но не мога да смъквам, дава ми постоянно грешка. А арената изобщо не се отваря.
Аватар
AnGeLy
Професионалист
Професионалист
 
Мнения: 3269
Регистриран на: 23 Ноември 2004, 01:00:00
Местоположение: tief im Westen
Благодарил: 0 пъти
Благодарено: 8 пъти

Мнениеот kanchev » 25 Февруари 2007, 20:21:25

И аз така с бол.бг.като дам на някой торент да се сваля ми дава Acess denied
kanchev
Редовен писач
Редовен писач
 
Мнения: 189
Регистриран на: 20 Ноември 2006, 01:00:00
Благодарил: 0 пъти
Благодарено: 0 пъти

Мнениеот bgpower » 25 Февруари 2007, 20:44:20

Решението е следното:

в този момент, в които цъкнете върху конкретния торрент и се отвори Поп-Ъпа за сваляне и ви даде грешката копнете адреса. Той ще изглежда нещо от този род:

http://torrents.bol.bg/download.php/276 ... TV.torrent

Сменете частта torrents.bol.bg/download.php с ето това torenti.com/download.php и ще тръгне веднага. Просто от тракера още не са си сменили генератора за адреси, и затова той те праща на адрес от стария домейн, който не съществува.

Поздрав,
Изображение

Не се притеснявайте да ми пишете, що се отнася идеи и препоръки за форумите "Спорт" и "Парти".
Аватар
bgpower
Майстор на перото
Майстор на перото
 
Мнения: 2807
Регистриран на: 5 Май 2005, 00:00:00
Местоположение: София / Мюнхен
Благодарил: 0 пъти
Благодарено: 0 пъти

Мнениеот wifi » 25 Февруари 2007, 21:35:23

Ето актуална информация за всички торенти, с които споменахте че имате проблеми. Поместено е на сайта на arenabg.com:

"Бившите български тракери стават световни !

Тук ще ви информираме къде се намира и от кого се хоства всеки от тях


ArenaBG.com

web server: http://arenabg.com - Layered Technologies/ USA, Asylum Networks/ Switzerland, Luxembourg, Cayman Islands, Denmark, USA

tracker: http://tracker.arenabg.com - Layered Technologies/ USA, Asylum Networks/ Switzerland, Luxembourg, Cayman Islands, Denmark, USA


Zamunda.net

web server: http://zamunda.net/ - България, Линкос ООД

tracker: http://tracker.zamunda.net/ - България, Линкос ООД


torrents.bol.bg

web server: http://torenti.com/ - Малайзия

tracker0: http://tracker.torenti.com:88/announce.php/ (Fake) - Малайзия

tracker1: http://tpb.tracker.thepiratebay.org/announce - Холандия

tracker2: http://denis.stalker.h3q.com:6969/announce - Германия

tracker3: http://tracker.bitebbs.com:6969/announce - Холандия


AvatarBG.info

web server: http://avatarbg.info/ - USA/ Layered Technologies

tracker: http://tracker.avatarbg.info - USA/ Layered Technologies


Sab.bz

web server: http://sab.bz/ - България, Headoff (i-Wet Network)

tracker: http://sab.bz/announce.php/ - България, Headoff (i-Wet Network) "[/b]
Последна промяна wifi на 28 Февруари 2007, 11:01:52, променена общо 1 път
Аватар
wifi
Редовен писач
Редовен писач
 
Мнения: 218
Регистриран на: 18 Декември 2005, 01:00:00
Местоположение: Мюнхен
Благодарил: 0 пъти
Благодарено: 0 пъти

Re: Какво стана с arenabg.com?

Мнениеот atanas99 » 26 Февруари 2007, 14:47:19

Silvio_Dante написа:....тракерът не е достъпен от известно време, някой има ли инфо????


Schlag gegen Internet-Piraterie in Bulgarien

Bulgarische Behörden haben zwei Männer festgenommen, die für eines der größten Internet-Tauschsysteme, Arenabg.com, verantwortlich sein sollen, wie Kaspersky meldet.

Arenabg.com hatte gegen eine monatliche Gebühr Links zu 20 Millionen Songs und hunderten von Filmen bereitgestellt. Die Daten konnten dann per Bittorrent heruntergeladen werden - freilich ohne Einverständnis der Rechteinhaber.

Einer der Systembetreiber soll die sagenhaft anmutende Menge von 112 Terabyte an geraubten Daten auf den Server geladen haben. Die durch die Piratenseite verursachten Verluste werden auf 30 Millionen US-Dollar geschätzt - freilich variieren solche Schätzungen stets abhängig vom Standpunkt des Schätzers.

Die Initiative zur Bekämpfung der Piraterie in Bulgarien wird allgemein mit dem beabsichtigten EU-Beitritt Bulgariens in Verbindung gebracht.

Die Software Bittorrent ist übrigens nicht per se illegal, sondern kommt häufig auch beim legalen Download großer Datenmengen zum Einsatz, beispielsweise bei der Verbreitung von Linux-Distributionen. Auch die Filmgesellschaft Warner Brothers plant allem Anschein nach den Einsatz von Bittorrent bei der Online-Vermarktung von Filmen und TV-Serien.
atanas99
Нов потребител
Нов потребител
 
Мнения: 24
Регистриран на: 1 Февруари 2006, 01:00:00
Благодарил: 0 пъти
Благодарено: 0 пъти

Мнениеот atanas99 » 26 Февруари 2007, 14:48:39

Двама от "най-висшите" в йерархията на пиратски сайт бяха задържани от спецполицаи и столични следователи, обявиха от пресцентъра на МВР.

И на двамата е наложена мярка "парична гаранция" в размер от 10 хиляди лева на всеки.

Задържан е администраторът на торент-тракера arenabg.com, известен с псевдонима PAYFORFREE, и системният оператор CSDEMO.

При съвместната операция на спецполицаите и следователите бяха атакувани домовете на двамата, които са превърнати в командни центрове, откъдето е контролирано разпространението на най-голямото пиратско съдържание в България.

Компютърът на 46-годишния Е.Г., използващ ника PAYFORFREE, е бил открит в режим на администриране на форумите на arenabg.com през администраторския му акаунт. В апартамента му са били открити и иззети компютърна система с 500 гигабайта дисково пространство, компютърна система-рутер, лаптоп, 3 хард-диска и над 200 CD-R със запис на филми.

Намерени са 3 сателитни приемника в работен режим, използващи софтуер за разбиване на кодировката на защитени телевизионни програми.

Извършен е и обиск в апартамента на системния оператор – 27-годишният Т.Ц., с псевдоним CSDEMO, който е качил на сайта над 112 терабайта музика и филми. Спецполицаите са открили и иззели 3 мощни компютърни системи в работен режим.

Двамата задържани са притежавали собствена високоскоростна оптична интернет мрежа, чрез която са теглили най-новите филмови и музикални заглавия, взети от пиратски сайтове в чужбина, след което са ги разпространявали в българското интернет- пространство.

На 5 май НСБОП свика специална пресконференция, на която де факто обяви, че едни от най-големите пирати в България са сред най-личните им сътрудници в борбата срещу пиратството.

Тогава антимафиотите оповестиха, че Arena.bg и други интернет доставчици им помагат изключително много в борбата с разпространителите на пиратско съдържание.

Няколко дни по-късно пък в страната стартира мащабна операция срещу потребители в Мрежата, които свалят и разпространяват незаконно музикални и видео файлове.
atanas99
Нов потребител
Нов потребител
 
Мнения: 24
Регистриран на: 1 Февруари 2006, 01:00:00
Благодарил: 0 пъти
Благодарено: 0 пъти

Мнениеот I_Vsichki_Goli » 26 Февруари 2007, 14:54:32

Това не беше ли преди време? Или пак е имало екшъни из софията?
I_Vsichki_Goli
Златен писач
Златен писач
 
Мнения: 1070
Регистриран на: 14 Юни 2004, 00:00:00
Местоположение: ...
Благодарил: 0 пъти
Благодарено: 6 пъти

Мнениеот bgpower » 28 Февруари 2007, 09:43:05

Според мен това горе е старо, но вижте това:

Миграцията на торентите

Само дни, след като участниците в интернет форумите определиха като "напразна дандания" случващото се с българските торент* тракери, в публичното пространство се сблъскаха две мнения. Едното е на вътрешния министър Румен Петков, изказано от трибуната на Народното събрание в деня за парламентарен контрол. Петков заяви, че се наблюдава тенденция към отпадане на фрий сървърите в интернет, и подкрепи тезата си с МВР статистика. Според данните през 2006 г. са проведени 1276 специализирани полицейски операции за защита на интелектуалната собственост и са проверени 2852 обекта.

от Даниела СТЕФАНОВА

27 февруари, 21:55

"Полицаите не ги ли е срам да "гонят" хора, които си седят по домовете, а Маджо, Пашата, Таке, Къро, Мъро и т.н. да си правят каквото си искат?! "
"Това е поредната показна акция на ГДБОП, която се прави, че хваща престъпниците."
"Pirate Bay и isohunt също бяха спирани и не само те. Резултатът на практика е, че ако затворят един тракер, се пускат два нови."
От форума на dnevnik.bg

Само дни, след като участниците в интернет форумите определиха като "напразна дандания" случващото се с българските торент* тракери, в публичното пространство се сблъскаха две мнения. Едното е на вътрешния министър Румен Петков, изказано от трибуната на Народното събрание в деня за парламентарен контрол. Петков заяви, че се наблюдава тенденция към отпадане на фрий сървърите в интернет, и подкрепи тезата си с МВР статистика. Според данните през 2006 г. са проведени 1276 специализирани полицейски операции за защита на интелектуалната собственост и са проверени 2852 обекта.
"Положихме много усилия България да бъде извадена от Списък 301 и имам надежда, че това ще стане. Нека собствениците на тракери предложат легално разпространение на съдържание", коментира шефът на сектор "Компютърни престъпления" към Главна дирекция "Борба с организираната престъпност" (ГДБОП) Явор Колев.

По същото време ArenaBG.com съобщи, че "бившите български тракери стават световни" и започна броенето им. От списъка на сайта й се разбира, че миналия петък зад граница е изнесен и тракерът на "Бол.бг", вече с ново име - <www.torents.com> <<http://www.torents.com/>>.

За отпадане или за преселение става дума

"Прав е министърът - в България няма фрий сървъри, има торент тракери. Но скоро и тях няма да ги има", коментира пред "Дневник" Явор Колев.

Отговор на въпроса какво се случва с торентите се съдържа пак на сайта на ArenaBG.com. Нейната акция "Феникс" наистина я "възкреси", тъй като само за 3 часа сайтът й се мултиплицира и вече се съхранява на 2860 места в мрежата. Буквално всеки ден сайтът допълва списъка с български тракери (програми за свободен обмен на файлове). В момента на него са публикувани адресите на сървърите и на тракерите на пет компании - ArenaBG.com, Zamunda.net, torrents.bol.bg, AvatarBG.info и Sab.bz. Три от тях вече са в чужбина.

Светкавично развитие, поне спрямо датата на публикацията за торентите в "Дневник", претърпя "Бол.бг", който в момента вече не само е част от торент листа на ArenaBG.com, но също е изнесъл сървъра си в чужбина. По данни на ArenaBG.com, той вече има нов собственик в Малайзия. "Взехме решение да продадем хостинг бизнеса си и да се съсредоточим върху дейността си като телекомуникационен оператор още повече след инвестицията, която наскоро получихме", се казва в официалното изявление на компанията, публикувано на <http://torrents.bol.bg/>. През януари от "Бол.бг" съобщиха,че европейският инвестиционен фонд "Сий гроут Люксембург Сикар" (CEE Growth Luxembourg SICAR S.C.A.) е инвестирал в компанията близо 3 млн. лева и е придобил 70% от собствеността й.

Новият собственик на базата данни на компанията е torenti.com. Името не било регистрирано специално за случая, а съществува от 19 април 2005 г. и досега това бил малък сайт без особена посещаемост от България. Причината за това решение според "Бол.бг" са многократните заплахи, че "ако не сключат договор с когото трябва и за каквото трябва и ако освен това не спрат всякакви хостинг сайтове, ще ги сполети съдбата на "тези от "Арена".

Реформи в бизнеса си подготвят след 1 март и в "Линкос" ООД, собствениците на Zamunda.net. Компанията има договор с "Амотера" за услугата "филми по поръчка" през интернет, но все още не я предлага. От "Линкос" уточниха, че включването им в списъка на Arenabg.com не било съгласувано с тях. Компанията е въвела специален адрес за носителите на права (abuse@zamunda.net ), на който те могат да сигнализират за информация върху сайта, която нарушава авторското им право.

"Няма да има торенти в България. Целта на ГДБОП вече е изпълнена", лаконично заяви пред "Дневник" управителят на "Бол.бг" Димитър Ганчев. Явор Колев обаче определи последните стъпки на собствениците на торент тракери като "измиване на ръцете". "Ходовете им са некоректни спрямо техните потребители, които си остават български граждани и ползвайки торент системата, разпространяват защитено съдържание", обясни Колев.

Кой е по-виновен

"Упрекван съм, че тероризирам българските интернет потребители. От септември миналата година правим мониторинг на всички торент тракери. Действията ни не са кампанийни - всеки месец правим по няколко проверки в интернет", каза Колев.

Нито в Закона за авторското право и сродните му права, нито в Наказателния кодекс (НК) фигурират използваните от участниците в торент системите жаргонни думи като "тракер", "сийдър" и "лийчър". Според адвокати на компаниите, носители на авторски права, обаче ползването на торент програми превръща всеки потребител - бил той "сийдър","лийчър" или свързочникът "тракер" - в нарушители по чл.172 а на НК. Всички те се явяват съучастници и могат да бъдат подведени под отговорност за незаконно разпространение на обекти на авторското право.

"Законът определя рамките на наказанието, а съдът преценява степента на нарушението", каза Велизар Соколов от "Арсис консултинг", представител на Асоциацията на издателите на бизнес софтуер BSA. Според него основната вина в торент обмена носят "сийдърите", защото, както показва и името им, "сеят" съдържание. "Лийчърите", които теглят файлове, по-скоро са водени от личния си интерес да се сдобият с филми и музика. Същата е и позицията на ГДБОП. "Проверките ни никога не са при случайни потребители, а само при онези, за които имаме информация, че активно разпространяват файлове", обясни Явор Колев.

В торент веригата тракерът има ролята на "помагач". Терминът "помагачество" присъства в Наказателния кодекс и това е аргументът на ГДБОП да отправя предупреждения към собствениците на торент тракери.
Досега обаче няма информация за успешен опит да се възпре обменът на файлове с нелицензирано съдържание. Затова и логично възниква въпросът дали пък топката не трябва да се отиграе по друг начин и от компаниите, носители на авторски права. Или както пише един от участниците в интернет форума: "Решението не е в забрана и в наказателно преследване, защото, види се, технологиите вървят по-напред от законите и единственото, което постигат репресивните мерки в тая насока, е да набедят всеки потребител за престъпник - което е абсурдно. Проблемът с пиратството може да бъде решен по много начини и нито един от тях - репресивен. Време е музикалните и разпространителските компании да осъзнаят, че времето на физическите носители, за които ни товареха яко в цената, вече отминава. Веднага се сещам за две изключително добри идеи, в които никъде не се споменава думата CD.

По едната вече се работи сериозно от компаниите, които не са си заврели главите в задника - а тя е евтино, качествено, лесно и достъпно съдържание за даунлоудване. Колко хора ще теглят XCAM рилийз на филм, когато за стотинки може да го имат с качество DVD? Музикалният магазин на епъл e-tunes работи точно на тоя принцип.

Втората идея е предложение, ако не се лъжа, на сдружение на български провайдъри - самите те да плащат такса за изтегленото от потребителите "нелегално" съдържание. Това ще доведе до увеличение в цените на месечните такси на потребителите от порядъка на 2 лв., но общите суми, които представителите на музикалния, филмовия и гейм бизнес биха получили, надхвърлят всяко обозримо предположение за ползата от "борбата с пиратството".

*Речник
Какво е торент?
Торент ( torrent - англ. ) е система за обмен на файлове директно между потребителите, без да се качва нищо върху сървър. Когато сваляте някакъв файл, вие го сваляте директно от компютъра на друг потребител. През това време останалите потребители също могат да свалят файлове от вас. Файловете, които се обменят, се описват в други файлове с разширение .torrent, откъдето идва и името на системата. В сървъра се качват .torrent файловете, а не филмите, музиката или програмите, описани в тях.
Из упътването на торент сайта на "Бол.бг"

В България вече се разработват платформи за легално изтегляне на музика и филми. В България "Амотера" представя такава за филмови заглавия. Тя е насочена към доставчиците на интернет и техните абонати. За да гледа филм, клиентът трябва да се регистрира на сайта на компанията. Плащането е с SMS или през ePay. Цената на един SMS е 2 лв. без ДДС. Срещу тази сума се гледат 2 филма. Когато потребителят е абонат на оператор, с който "Амотера" има договор, той доплаща към месечната си такса за филмите по поръчка.
В онлайн магазина на "Епъл" - iTunes, едно музикално парче се продава за 9 цента, а цял албум - за $9.99.


Топология на тракерите
(из сайта на ArenaBG.com )
ArenaBG.com
web server: <http://arenabg.com> - USA/ Layered Technologies, DK/ Asylum Networks
tracker: <http://tracker.arenabg.com> - USA / Layered Technologies, DK/Asylum Networks
Zamunda.net
web server: <http://zamunda.net/> - България, Линкос ООД
tracker: <http://tracker.zamunda.net/> - "България Линкос" ООД
torrents.bol.bg
web server: <http://torenti.com/> - Малайзия
tracker: <http://tracker4.bol.bg/> - България, BOL.bg
AvatarBG.info
web server: <http://avatarbg.info/> - USA/ Layered Technologies
tracker: <http://tracker.avatarbg.info> - USA/ Layered Technologies
Sab.bz
web server: <http://sab.bz/> - България, Headoff (i-Wet Network)
tracker: <http://sab.bz/announce.php/> - България, Headoff (i-Wet Network)
Изображение

Не се притеснявайте да ми пишете, що се отнася идеи и препоръки за форумите "Спорт" и "Парти".
Аватар
bgpower
Майстор на перото
Майстор на перото
 
Мнения: 2807
Регистриран на: 5 Май 2005, 00:00:00
Местоположение: София / Мюнхен
Благодарил: 0 пъти
Благодарено: 0 пъти

Мнениеот makeno » 28 Февруари 2007, 13:36:06

Арената работи вече!
Просто моите 2 цента...
В българския език няма дума в множествено число, която да завършва на й.
Аватар
makeno
Писач без спирка
Писач без спирка
 
Мнения: 2132
Регистриран на: 29 Ноември 2005, 01:00:00
Благодарил: 51 пъти
Благодарено: 118 пъти

Мнениеот bgpower » 28 Февруари 2007, 14:31:58

makeno написа:Арената работи вече!


Добра новина...
Изображение

Не се притеснявайте да ми пишете, що се отнася идеи и препоръки за форумите "Спорт" и "Парти".
Аватар
bgpower
Майстор на перото
Майстор на перото
 
Мнения: 2807
Регистриран на: 5 Май 2005, 00:00:00
Местоположение: София / Мюнхен
Благодарил: 0 пъти
Благодарено: 0 пъти

Мнениеот Silvio_Dante » 28 Февруари 2007, 14:58:04

Е тва вече наистина е добра новина. Вчера се видях в чудо докато намеря Prison Break :D
Just When I Thought I was Out, They Pull Me Back In
Аватар
Silvio_Dante
Редовен писач
Редовен писач
 
Мнения: 261
Регистриран на: 28 Септември 2006, 00:00:00
Местоположение: София - Köln -София
Благодарил: 0 пъти
Благодарено: 0 пъти

Мнениеот I_Vsichki_Goli » 28 Февруари 2007, 15:00:19

Защо не го теглиш направо от eztv незнам кво си. Много по-бързо става. Аз за десетина минути свалям серия оттам.
I_Vsichki_Goli
Златен писач
Златен писач
 
Мнения: 1070
Регистриран на: 14 Юни 2004, 00:00:00
Местоположение: ...
Благодарил: 0 пъти
Благодарено: 6 пъти

Следваща

Назад към Тел. разговори/Интернет/Онлайн Телевизия/Радио

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 4 госта

  • Advertisement