вицове 2

Светът е оцелял, защото се е смял.

Re: вицове 2

Мнениеот ivo75 » 23 Януари 2019, 13:07:59

Всякаква прилика с действителни лица е случайно намерена:

https://vicovete.bg/%d0%bf%d0%be%d0%bd% ... %b8%d1%88#
Аватар
ivo75
Майстор на перото
Майстор на перото
 
Мнения: 2553
Снимки: 0
Регистриран на: 15 Февруари 2007, 01:00:00
Местоположение: D
Благодарил: 10 пъти
Благодарено: 211 пъти

Re: вицове 2

Мнениеот ivo75 » 27 Януари 2019, 23:03:23

Сложих си парола на телефона и го нагласих, когато се въведе грешна парола, да прави снимка на престъпника.

Сега имам тридесет и пет мои пиянски снимки...
Аватар
ivo75
Майстор на перото
Майстор на перото
 
Мнения: 2553
Снимки: 0
Регистриран на: 15 Февруари 2007, 01:00:00
Местоположение: D
Благодарил: 10 пъти
Благодарено: 211 пъти

Re: вицове 2

Мнениеот onufriy » 31 Януари 2019, 15:14:17

Фашист, капиталист и комунист спорят, коя система е най-ефективна. За да проверят, решават всеки да накара котка да яде горчица.
Фашистът хваща котката са врата и и изтисква горчицата в гърлото.
Капиталистът казва: "Не става така, това е откровено насилие", държи котката гладна няколко дни, намазва горчицата на парце месо, дава го на котката и тя го изяжда.
Комунистът: "Това също е насилие. Не само насилие, но и насилие с измама и изнудване!" Хваща котката и й изтисква горчицата под опашката. Котката изврещява и почва да се ближе активно. "Ето така става при нас: доброволно, ентусиазирано и с песен!"

Потребители благодарили на автора onufriy за мнението:
Mr.Bombastic
Рейтинг: 4%
 
onufriy
Златен писач
Златен писач
 
Мнения: 1172
Регистриран на: 26 Септември 2005, 00:00:00
Благодарил: 166 пъти
Благодарено: 277 пъти

Re: вицове 2

Мнениеот ivo75 » 1 Февруари 2019, 11:00:42

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ! Майки със спящи деца и хора с разстройство да не четат! Из блогът на Бло, която е написала това:

Една лайняна зимна история
юни 2, 2011 · Filed under Лични дневници

Бел. авт. – Историята не е моя, аз просто я разказах по моят начин.

Вчера се насрах. Буквално. В центъра.

Не е смешно. Голям, здрав, привидно интелигентен мъж напълни гащите.

А ето как се случи това…

Вървя си аз по центъра, на никой не преча, никой не ми досажда на мен и изведнъж ми се припърдя. Аз обичам да си ги правя тия работи, пък и дядо все ми е казвал, че хубав човек лоши работи в него си не държал. А и обстановката си беше като по поръчка – студеничко, неоживено, на стъмняване… абе кеф! Пък и не съм аматьор в тая работа. Не че се хваля, ама вкъщи като пръдна и на съседите им се събират пердетата.

И така. Реших аз, че ще пускам газовото. Натиснах газта и докато стане работата усетих, че съм издухал клапана. Стоя насред центъра и върша, така да се каже големия зор направо в гащите. И нищо не мога да направя. Пълзи си без да ми иска разрешение.

Винаги съм се учудвал, че когато сереш вкъщи, винаги го правиш спокойно и на порции. Изстискаш сто грама, стегнеш и хоп… отрежеш. Прелистваш следващата страница на вестника, преглеждаш заглавията и изстискваш следващата порция.

Когато се осираш в гащите за никакви порции не може да иде реч. Задникът ти просто се отваря и всичко се излива. При това се отприщва толкова широко, че оставам с впечатлението, че той (задникът) без мое съгласие, участва в конкурса “ Изсери хълмче с диаметър 30 см и спечели мобилен телефон“. Пита се, за чий х*й му е на моят задник мобилен телефон?

По мое мнение сериозно се осрах. Стоя, вече изпотен, насред центъра и мисля… Да стигна до вкъщи е колкото да драпам до Перник на колене. Няма да я бъде тая. Продължавам да стоя и опитвам да открия изход от ситуацията.Нещо трябва да правя. По едно време се усетих, че навън всъщност е студено. Мисля си… ще поседна на скамейката, „крема“ ще замръзне, после се бухам на градския и така на прибежки ще се добера до вкъщи.

Седнах на пейката и седя. Чакам да стегне дето се вика. А на задника ми едно топлоооо…

И изведнъж ме атакува мръсна мисъл… ако мат`ряла замръзне и с яйцата ми е свършено!Стана ми лошо от тая мисъл. Скочих. Хората нещо почнаха да ме заобикалят. Явно виждат, че замислям нещо и не искат да ми пречат. А аз стоя и нищо не мога да измисля. Така поне 5 – 6 минути.

И изведнъж ме осени гениална мисъл. Сега ще вляза в някой вход, ще се кача в асансьора, ще си сваля гащите, ще си избърша задника с тях и бегом вкъщи.

И така… Значи влизам аз в един вход, викам асансьора и усещам, че положението на задника ми вече започва да изстива. Излязохме от горещите новини, дето се вика. Честно да си кажа, усещането не е от най – приятните. Във входа осъзнах още нещо – от мен наистина вони малко кофти. Не! Доста кофти.

Асансьорът пристига. Пъхам се аз вътре и моментално натискам най – горното копче, което оказва се е за 14-я етаж. Междувременно с другата ръка откопчавам панталона. Идеята е да не губя време, за да може да се справя докато стигна до 14-я.

Тъкмо вратата се затваря и в този момент в асансьора връхлита някакво мило създание. От женски пол.

Да го е*а! И него и ситуацията!

– А, вие сте за 14-я! Аз съм за 13-я. – изчурулика тя – Ама нищо, ще се кача с Вас до 14-я, пък после ще слезна пеша един етаж.

“ Разбира се, че ще се качиш, аз вече натиснах копчето“ – помислих си, докато си закопчавах панталона.

Асансьорът потегли, а аз всеки момент очаквам да сдам фира. Гърбът ми е изпотен, а лайното на задника ми съвсем изстина. Мисля, че в асансьора започна да вони много вече, защото милото създание ме изгледа някак странно. Направих глупав поглед от типа “ Не съм срал аз в асансьора“, надигнах рамене и мълчаливо забих поглед в гърдите й.

Пътуваме си мълчешком няколко етажа и изведнъж… Мамка му! Някъде около 10-я етаж, асансьорът ни направи реверанс, изскърца жално все едно си взима довиждане с нас и лампата угасна. Малко ми остана да се осера втори път.

Асънсьорът заседна.

– Т`ва да не закъса асансьора?!? – попита девойчето и едно сладко и трепери гласчето…аха да свърши!

– Ами ако правилно разбирам, предвид преждепроизходящото, точно това се случи. – отговарям придавайки си интелигентен вид. А през това време мисля какво да правя с размазаната торта в гащите и осрания си задник. Щото нещо трябва да правя все пак.

И изведнъж девойката циврейки натисна ня`кво копче и започна да говори с някой, като съобщи адреса и почна да реве за помощ.

Аз като си представих, че ей сега ще се домъкнат техниците, ще почнат да ни издърпват оттук и да питат защо така мирише на лайна и още повече ми се досра.

А в асансьора е тъмно, пък ако щеш очите си спукай от мигане.

И изведнъж загрях, че докато в асансьора е тъмно трябва бързо да си сваля панталоните, да си събуя гащите и после да ги сбутам в ъгъла. А като светнат лампите тя (девойката) ще види, че наистина не мирише от мен.

Разкопчавам панталона. Обаче явно вдигнах доста шум и тя веднага :

– Какво правите? – попита и преглътна шумно.

– А, нищо, настанявам се по – удобно, че май дълго ще чакаме. – а през това време внимателно си изхлузвам панталоните, за да не взема още повече да доомажа положението.

– А какво мирише така? – попита тя изплашено, а аз за малко да изпляскам, че съм се осрал на улицата и затова така мирише. Обаче запазих самообладание.

– Някакви пияници серат в асансьорите, не може да се диша направо. – а през това време вече съм си свалил нацяло панталоните и стоя насред асансьора с осрани гащи.

Взех че си помислих, че ей сега, ако светне тока и девойчето наистина ще се гътне. Ако не успее от миризмата, от гледката – със сигурност. НО вече нищо не може да се направи, така че продължавам да работя.

Момичето започна много шумно да преглъща. Явно и тя се е осрала от уплахата.

А аз се въртя и наистина много шумно действам. Мисля как да стане по – тихо работата. И си представям каква миризма ще се понесе като си събуя гащите…

– Господине, нали нищо няма да ми направите, моля Ви, не ме пипайте… – и започна да циври .

– Абе ти добре ли си, бе момиче, аз имам жена и две деца… просто отивам при един приятел да обсъдим нещо… как можа да си помислиш, че ще ти направя нещо. – отговарям уверено, а през това време започвам да си отлепям гащите от задника.

Пфу, как мирише когато направиш белята в гащите. Мирише не както в тоалетната. Мирише така, че мухите още преди да приближат губят съзнание и после поне седмица се въргалят в реанимация.

Момичето усети, че нещо не е наред и се сви да реве в ъгъла.

– О, я стига! Нали ти казах, че нищо няма да ти направя / в друга ситуация не бих го казал/ – опитвам се да я успокоя, след като вече съм си отлепил гащите от задника и мисля как да ги сваля без да си омажа краката.

Момичето съвсем откачи. Седи тъпо в ъгъла и си мрънка нещо, май молитви някви чете. А аз вече съм си свалил гащите до коленете.

– Господине, ама вие…. хлъц, хлъц,… моля ви, не ме убивайте… – и продължава да хълца.

– За чий си ми притрябвала?! И без теб си имам достатъчно проблеми, само до теб ми е! – изхлузвам гащите малко под коленете и осъзнавам, че наистина е много говняно положението. Краката ми са омазани, задника ми е омазан, панталона ми е омазан и така мирише, че и на двамата ни сълзят очите. Мисля, че от миризмата девойката се прееба окончателно.

– Ама Вие… Вие…- сумти пак тя

– Кво Вие, Вие…, стой си спокойно, – казвам- явно някой се е осрал, аз го настъпах и затова мирише!
Мисля, че момичето се строполи на пода в асансьора. То и аз едва не губя съзнание вече, но от друга страна осъзнавам, че не мога да протакам повече. Или сега, или никога.

Накратко – навеждам се, изхлузвам гащите от единия крак. Нещо плясна на пода, но мисля, че това беше тортата от гащите ми, тъй като момичето вече се строполи. Девойката просто си седи на пода и през 2 – 3 секунди измучава по нещо. Изхлузих и втория крак.

Изведнъж ми олекна. Половината работа е свършена.

Стоя с гащите в ръка и се чудя в кой ъгъл да ги метна, така че да не ги стоваря на главата на тая лигла ревлива и да не ги лепна върху моите панталони. Заслушвам се.

Аха, тя седи отсреща, значи в срещуположния ъгъл трябва да се целя.

И в тоя момент… положението стана ибалосимамата.

Лампата светна. Асансьорът тръгна. Като ми привикнаха очите със светлината разбрах, че с момичето нещо не е съвсем наред. Очите й са като палачинки, устата отворена, ръцете скръстени, с устни примлясква като риба… с две думи, викам си – край, изперка от стрес девойчето.

И тогава осъзнах картинката в асансьора.

Аз стоя гол от кръста надолу, всичко да го е*а е в лайна, държа в ръка омазаните гащи и я гледам в гърдите.

Извратеняк!

Тя още няколко секунди примляска с устни, размаха ръце и отпусна глава на пода.

Викам си: „Край, предаде Богу дух!“. Пък на мен само труп в асансьора не ми стигаше, та сега и това си имам.

Реших да не губя време. Изтрих си задника и краката с гащите, обух панталона и като честен и почтен гражданин чакам асансьора да спре и да си сляза на моя етаж.

На пода – момиче, вероятно мъртво; в ръцете ми осрани гащи и наоколо смрад, ама не мога да я опиша. Да ме питате защо си държа гащите в ръка – не знам.

Когато асансьорът спира, момичето още не е оживяло. Така си се въргаля долу.

Помислих си, че е малко кофти да я оставя в това състояние в асансьора и я извлачвам на 14-я етаж.

Слагам я внимателно на площадката пред асансьора, под главата й бутам гащите, да не й е твърдо, ако оживее и бегом духвам от тоя вход.

Само едно не мога да разбера, от къв х*й се изплаши така?

Нали когато в асансьора мирише на лайна, то най – вероятно някой се е осрал. Виж ако миришеше на х*у тогава разбирам да се изплаши човек – значи ще го е*ат, макар че и в това нищо страшно не виждам.

А, и още нещо – малко ти омазах палтото. Изтрих си крака в него.

Потребители благодарили на автора ivo75 за мнението:
Mr.Bombastic
Рейтинг: 4%
 
Аватар
ivo75
Майстор на перото
Майстор на перото
 
Мнения: 2553
Снимки: 0
Регистриран на: 15 Февруари 2007, 01:00:00
Местоположение: D
Благодарил: 10 пъти
Благодарено: 211 пъти

Re: вицове 2

Мнениеот ivo75 » 3 Февруари 2019, 10:54:38

02.02 е празник на АЛКОХОЛА, а на 14.02 е празник на ЛЮБОВТА КЪМ АЛКОХОЛА!
Аватар
ivo75
Майстор на перото
Майстор на перото
 
Мнения: 2553
Снимки: 0
Регистриран на: 15 Февруари 2007, 01:00:00
Местоположение: D
Благодарил: 10 пъти
Благодарено: 211 пъти

Re: вицове 2

Мнениеот VaskoLeon » 9 Февруари 2019, 19:03:11

Днес съм си забравил фаровете светнати. Намирам бележка на чистачките с текст:
- "Фаровете ти светеха, счупих ти крушките за да не ти падне акумулатора".
Има и добри хора!!!

Потребители благодарили на автора VaskoLeon за мнението:
Mr.Bombastic
Рейтинг: 4%
 
Аватар
VaskoLeon
Писач без спирка
Писач без спирка
 
Мнения: 1693
Снимки: 66
Регистриран на: 1 Юни 2008, 00:00:00
Местоположение: Leonberg bei Stuttgart
Благодарил: 59 пъти
Благодарено: 48 пъти

Re: вицове 2

Мнениеот ivo75 » 14 Февруари 2019, 18:18:13

След фирмен купон мъж със страхотен махмурлук пита жена си:

- К`во стана вчера?
- Ами, какво, ти се напи безпаметно и се опозори пред шефа си!
- У, да му сера...
- Да, да, точно това направи в хола и той след това те уволни...
- У, да го е**...
- Тая работа я свърших аз. От утре пак си на работа...
Аватар
ivo75
Майстор на перото
Майстор на перото
 
Мнения: 2553
Снимки: 0
Регистриран на: 15 Февруари 2007, 01:00:00
Местоположение: D
Благодарил: 10 пъти
Благодарено: 211 пъти

Re: вицове 2

Мнениеот VaskoLeon » 14 Февруари 2019, 19:39:39

Арабин, който доста време живее в България, споделя пред свои приятели, когато се прибрал:
- Българите са доста по-практични от нас. Тук при нас сме принудени да поддържаме големи хареми, докато българите разхвърлят любовниците си по домовете на приятели...
Аватар
VaskoLeon
Писач без спирка
Писач без спирка
 
Мнения: 1693
Снимки: 66
Регистриран на: 1 Юни 2008, 00:00:00
Местоположение: Leonberg bei Stuttgart
Благодарил: 59 пъти
Благодарено: 48 пъти

Re: вицове 2

Мнениеот itzo » 20 Февруари 2019, 12:34:47

Македонец бие сина си:
– А бе, да сдобиеш двойка во математиката, дека е голема наука, го разбирам тоа. Али двойка во македонската история, дека е две страници- не разбирам!!!
В главите на хората трябва непрекъснато, до втръсване, да се набиват незначителни факти. Тогава те ще имат чувство за динамика, без въобще да помръдват. И ще бъдат щастливи!
itzo
Писач без спирка
Писач без спирка
 
Мнения: 2250
Регистриран на: 4 Февруари 2014, 13:43:36
Благодарил: 5 пъти
Благодарено: 227 пъти

Re: вицове 2

Мнениеот ivo75 » 4 Март 2019, 22:20:10

Форум пристрастяване по Рихтер:
1 степен - само четеш.
2 степен - започваш да коментираш.
3 степен - започваш да играеш игри.
4 степен - започваш да правиш тестове.
5 степен - започваш да крадеш статуси.
6 степен - започваш спорове по статуси.
7 степен - правиш си втори профил.
8 степен - започваш да спориш с хората и от двата профила.
9 степен - започваш да блокираш хората и от двата профила.
10 степен - след дълъг спор блокираш сам себе си от другия си профил.

П.П. Честито на разпозналите се, на прима виста се сещам поне за "мръсна дузина" :mrgreen:
Аватар
ivo75
Майстор на перото
Майстор на перото
 
Мнения: 2553
Снимки: 0
Регистриран на: 15 Февруари 2007, 01:00:00
Местоположение: D
Благодарил: 10 пъти
Благодарено: 211 пъти

Re: вицове 2

Мнениеот ivo75 » 18 Март 2019, 13:40:39

Събота и неделя хората не са много активни във фейса, имат работа. Не като през работно време в делничен ден.
Аватар
ivo75
Майстор на перото
Майстор на перото
 
Мнения: 2553
Снимки: 0
Регистриран на: 15 Февруари 2007, 01:00:00
Местоположение: D
Благодарил: 10 пъти
Благодарено: 211 пъти

Предишна

Назад към Весело

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 17 госта

  • Advertisement