бонджорно'принчипеса написа:Не е пресъставен все още. Дали процедурата ще стане за 4-5 месеца?
бонджорно'принчипеса написа:Е, това вече ще е съвсем брутално и той много би се обидил, а и не би се съгласил, а и ние сме женени все пак. Мисля, че българско гражданство ми е достатъчно да съм по-спокойна, защото в най-най лошият случай бих могла да се прибера с детето в България, щом то ще е български гражданин. Струва ми се, че ако детето е немски гражданин, тогава би било по-трудно, или не? Не искам да лишавам мъжа ми от бащинство, май ми е трудно да обясня какво искам, хаха.
iniuta написа:бонджорно'принчипеса написа:Не е пресъставен все още. Дали процедурата ще стане за 4-5 месеца?
А, ти пък, бързо става, стига обаче да си се съобразила с всички изисквания на служба ЕСГРАОН по постоянния ти адрес в България.
Доколкото имам впечатления от теб оттук, ти си жена с добро образование, имаш си кариера, финансово независима си. Това е много важно, знаеш. И в случай, че нещата някога се объркат, ти дава допълнителна сигурност. А и мъжете обикновено внимават с такъв тип жени
amatama написа:тия имат ли ден на кучето ?
ivo75 написа:А бъдещата майка, прекалено много се вкарва във филми, които и пожелавам
никога да не гледа, или поне в следващите 18 год.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 4 госта