• Advertisement

Дейтинг флопс - как най-бързо и най-ефективно да се справим с жена, която е "навита"

В категорията попадат: "Искрено и лично", "(Не)споделена любов", "Първи трепети" и "Мъжът и жената интимно" :-)

Дейтинг флопс - как най-бързо и най-ефективно да се справим с жена, която е "навита"

Мнениеот contraintuitive » 5 Юли 2013, 00:50:10

Действието може да ти се случи през всеки слънчев ден, някъде из тевтонските населени места...

Прибираш се от работа 40 минути преди срещата и си се уговорил с нея на място, което бегло го знаеш. Естествено ти си уверен, че ще се справиш и да не ти е много ясно къде ще се видите, така че доволен както пише по учебниците пускаш душа и се натриваш 2 пъти, зъбките, чисти гащенца, чорапки, панталонки, косата леко стилизирана.
Скачаш така оформен във файтона ти и вместо да поемеш царския път първо почваш да въртиш "напряко" в едни улици дето не са ти познати. Така, вече се минават 10 минути от срещата, а ти все още си припомняш кормилните часове от едно време в задръстения град, но и не звъниш да обявиш закъснението си, щото те е шубе да не цапардосаш някой или да не те спрат куките, че тогава ...Доволен и самоуверен влизаш в паркинга на един огромен мол, който затваря след час и си представяш как с мадамата отпрашвате след този час у вас.
Съдбата не спира да ти се усмихва и когато девойката нервно ти звъни и казва троснато да я чакаш там където си. Малко ти е тъпо така, но си казваш няма значение, да се държиш по мъжки можеш и след малко. Коктейла с изненади придобива агресивни материални форми - къса червена пола, голи крака и впита черна копринена блуза с предразполагащо деколте, ухание на лятна градина, начумерен поглед и тази фраза, която всеки играч не очаква, но която нежно гали сетивата..."Не искам да седя тук вече, хайде да отиваме във вас".
Още не обработил вътрешно значението на тази фраза и с леко недоверчив поглед се завръщаш към колата, вкарана преди малко в теснотията между други две коли и караш дамата да те изчака докато излезнеш от тясното. След това се сещаш, че не си платил краткия престой и естесвено под влияние на приятния силует до тебе и предразболагащата му опаковка, установяваш, че си забравил къде си набутал билетчето за излизане и започваш да го търсиш като луд нагоре на долу в колата, след това в периметър от 10 м около нея. Най-сетне не го намираш и отиваш да се информираш в мола как да напуснете този паркинг, който вече е станал твоята голгота и уставяш джентълменски дамата в колата си и още по-джентълменски я заключваш от вън. След 5 минути ти се звъни на телефона и мадамата, все още спокойна, ти заявява, че е намерила заветното билетче, което за твоя радост обаче се оказва не това, което ви трябва, а онова което си ползвал преди седмица на един друг паркинг и си запазил като подреден човек в колата. Не губиш самообладание и обяваш, че знаеш как да се справиш със ситуацията и отиваш вече с нея към съответното място, където чрез съответната цена получавате ново билетче, за твое щастие 20 пъти по-скъпо.
"Заслужава си", казваш си тихо и вече спокойно тръгваш към автомобила, обаче дамата естествено и не мисли да се завръща вече там където преди малко е седяла затворена. Естествено и закономерно идва и фразата "Аз си отивам" и ти започваш да обясняваш и аргументираш все едно, че живота ти зависи от това дали днес ще видиш и съдържанието на тази червена пола или не, което още повече затвърждава решението на дамата, да те остави в небраното лозе къде сам се набута. Доволен от всичко, което ти се случи до момента се настъняваш обратно зад волана и напипваш някъде си и загубения билет...
Е, след като всичко направи правилно за днес не ти остава нищо друго освен да пийнеш две бири с твоя приятел и да забравиш за случая...
find your path and stay on it
contraintuitive
Роден писач
Роден писач
 
Мнения: 753
Регистриран на: 6 Октомври 2012, 15:26:15
Местоположение: Германия
Благодарил: 209 пъти
Благодарено: 123 пъти

Назад към Всичко е любов

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 4 госта

  • Advertisement