Страница 1 от 4

2ма мъже/2 жени ЧАСТ II

МнениеПубликувано на: 25 Юни 2006, 14:45:07
от insatiable
Има едно нещо, което отдавна се опитам да осмисля, но никога не мога да му дам точно обяснение. Надявам се вие ще ми помогнете.

Защо когато две жени го правят е секси,а когато 2ма мъже - НЕ ? В смисъл, когато 2 жени се целуват, примерно, 99% от мъжете го намират за възбуждащо и да речем около 30-40% от жените, но когато е обратното общият процент на 2та пола е някъде 10% - да речем броят на гейовете в ситуацията.

МнениеПубликувано на: 25 Юни 2006, 16:27:08
от liverbird
И мен винаги ме е дразнило това, но трябва да призная, че дори и на мен ми е по-неприятно да гледам 2ма мъже, които се целуват, отколкото 2жени. А по принцип подкрепям гейовете и смятам, че е много тъпо лесбийките да са секси и напълно ок, а всички да са с/у гейовете мъже.
Мисля, че масовите медии(филми, списания, интернет и т.н.) до огромна степен определят естетическите ни вкусове, от 'малки' свикваме да виждаме лесбийки и това става за нас нормално, докато с гейовете не; с 2думи виновна е еротичната индустрия и кефа на мъжете да гледат женски тела - колкото повече, толкова по-добре, ако може наведнъж - още по-яко за мъжкия индивид; затова така са се наложили лесбийките според мен.
п.п.:А това за естетическите вкусове е малко спорно, иначе чалгаджийките да са модел за естетика, което за жалост вече е факт при половината българска младеж, но за щастие не за цялата.

МнениеПубликувано на: 25 Юни 2006, 20:22:18
от AnGeLy
Не мога да понасям 2 жени, изклю4ително гнуси са ми. Обратните мъже са ок.

МнениеПубликувано на: 25 Юни 2006, 20:49:30
от insatiable
AngeLy, дори и когато не го правят показно,а просто ей така, защото им харесва ?

МнениеПубликувано на: 25 Юни 2006, 21:03:02
от liverbird
AnGeLy написа:Не мога да понасям 2 жени, изклю4ително гнуси са ми. Обратните мъже са ок.

Радвам се, че не съм единствената(то е ясно, че всички мъже ги харесват). :D
А как да разберем дали е изкуствено или щот ги кефи? Все са ми неприятни.
А гейове само мазни съм виждала да се натискат, не мой тип; ако видя 2 наистина симпатични и готини момчета може и да не са ми гадни, не знам :roll:

МнениеПубликувано на: 25 Юни 2006, 21:40:23
от AnGeLy
Живяла съм с 2 лесбийки на етаж, гнусна работа. Грозни, дебели, нищо 4удно, 4е са лесбийки, мъж така или ина4е няма да могат да си намерят. Това за красивите лесбийки го има само в порно-филмите. Пове4ето изглежтат на мъже и се държат като такива. Докато за мъжете не мога да кажа същото. Виждала съм страхотни типове и по нищо не можеш да кажеш, 4е са обратни. Поддържат се, обли4ат се хубаво, парфюмират се. А лесбийките си оставят космите по краката, за да прили4ат на мъже. :violent3:

МнениеПубликувано на: 25 Юни 2006, 23:06:17
от insatiable
Има и още нещо, което ми прави впечатление. Една жена ако го прави с мъже и чат пат с жени, тя вече дори не е би- ,ами просто си е хетеросексуална. Един вид вече общественото мнение се измества към позицията , че "2 жени да се целуват или натискат е нормално" , и даже не влиза в графата "би". А един бисексуален мъж, в 99% от случаите ще бъде определен като ГЕЙ. Нали така ? Или пък сетете се какъв фурор направиха Мадона и Бритни като се целунаха на музикалните награди. Te въведоха някаква странна мода с това и след това го направиха Триш и Памела, Кайли Миноуг и Джери Хаъул и много други известни звезди. Ами ако го направят Елтън Джон и Роби Уилямс, ще захвърчат бутилки към сцената. А бе да си гей е гадно , хаха :)

МнениеПубликувано на: 25 Юни 2006, 23:15:10
от liverbird
insatiable написа:Има и още нещо, което ми прави впечатление. Една жена ако го прави с мъже и чат пат с жени, тя вече дори не е би- ,ами просто си е хетеросексуална. Един вид вече общественото мнение се измества към позицията , че "2 жени да се целуват или натискат е нормално" , и даже не влиза в графата "би". А един бисексуален мъж, в 99% от случаите ще бъде определен като ГЕЙ. Нали така ? Или пък сетете се какъв фурор направиха Мадона и Бритни като се целунаха на музикалните награди. Ами ако го направят Елтън Джон и Роби Уилямс, ще захвърчат бутилки към сцената. А бе да си гей е гадно , хаха :)

Това много ме дразни като социално явление :evil: Не е честно :roll:

МнениеПубликувано на: 25 Юни 2006, 23:21:29
от insatiable
Това разбира се е различно в различните географски региони. Гледах едно клипче например, където тръгват из Манхатън и предлагат на момичета да се целунат пред камера за някакви си 20 $ . Почти всички го направиха, като водещият после каза, че 87% от запитаните са си спечелили 20$. Ако го направят в Б-я ,за същата сума , си мисля , че не повече от 10-15 % ще се решат да го направят. В този ред на мисли , дали българите са задръстени или светът полудява ? И кога най-накрая ще почнем да правим порно филми като нормалните държави ? Аз май да отида да изпуша една цигара , че се разгорещих нещо :)

МнениеПубликувано на: 26 Юни 2006, 11:51:26
от dezita
insatiable написа:Ако го направят в Б-я ,за същата сума , си мисля , че не повече от 10-15 % ще се решат да го направят. В този ред на мисли , дали българите са задръстени или светът полудява ? И кога най-накрая ще почнем да правим порно филми като нормалните държави ? Аз май да отида да изпуша една цигара , че се разгорещих нещо :)


Това някой ти го каза или ти така си решил/а - аз не бих била толкова сигурна, че българите са задръстени, или пък че света полудява....това са си нормални неща и се случват навсякъде - ДОРИ и в БГ....

Какъв ти е зора с порнофилмите - нали другите държави правят - гледай ги тях...що са ти точно български?

П.С. вместо да пушиш - вземи изгледай един порнофилм - повече помага при разгорещение... :D :D :D

МнениеПубликувано на: 26 Юни 2006, 14:38:59
от insatiable
Порнофилмите помагат при едни други състояния на духа, но това е друга тема.
Ами не знам, все си мисля, че българското общество не е толкова изпращяло като американското и западно или централно европейското например. Ще дам пример. В унгарският Биг Брадър преди няколко сезона е имало "секс в къщата" , като двойката съвсем открито са си се е***и . Или пък в Шведският, където го правят в банята(да може да снимат от всички ъгли). Знаеш ли кога ще стане това в българският Биг Брадър ? Няма да е скоро , гарантирам ти. Ако ще има "секс в къщата" то ще е под чаршафите , а и да има "над", от Нова Тв ще орежат пикантериите , защото СЕМ, МЕМ, ФЕМ, всякакви асоцииации и т.н. и изобщо цялото общество ще скочи и ще каже "Каква е тая порнография!".

П.П. Аз зор да гледам български порнофилми нямам. Зора ми е да почнем да ги правим, защото аз твърдя , че България е една модерна европейска демократична държава, а като такава трябва да си има и собствена порноиндустрия. Някой разбира ли ме ?

МнениеПубликувано на: 26 Юни 2006, 14:53:31
от Martin_M
В германския се е**ха под чаршафите но се бяха скрили по-скоро символично. А няма да забравя как един дето сега е водещ по 9live си говореше с някакъв друг в спалнята, а през това време приятелката му му правеше свирка под юргана и като свърши се измъкна отдолу, сякаш нищо не е станало :)

МнениеПубликувано на: 26 Юни 2006, 15:11:54
от dezita
@insatiable

Погледни реално на нещата:
- ние не сме си решили проблемите в киноиндустрията като цяло - вече няма българка киноиндустрия - това е наболяла тема, за която още Министерство на културата не е намерило решение....така че първо това и тогава може би ще дойде ред и на порно филмите;
- това, че чужда продукция в БГ ТВ е решила да не излъчва определени кадри - не означава, че сме задръстеняци и че всичко е под чаршафите, което прави българина, пък и помисли: колко сезона има Биг Брадър в Бг и колко е имало в страните, за които говориш - и на кой сезон е имало секс в техните къщи...това не е без значение - ти какво искаш - още на първото излъчване участниците да си спретнат някоя здрава оргия - ами не става - може би в някои от следващите сезони на предаването

BTW: Има ли още хора, които харесват това тъпо предване което се храни от гадното желание на хората да си врат носовете там където не им е работа?

поздрави

МнениеПубликувано на: 26 Юни 2006, 15:30:03
от insatiable
dezita, сега вече съм напълно съгласен с теб.

МнениеПубликувано на: 26 Юни 2006, 15:46:10
от Mr.Bombastic
1. Горе прочетох, че видяните гейове все са били не много лицеприятни. Обаче преди 2 дена в Рим имаше карнавал и мина една платформа с момчета, нещо средно между фитнес маниаци или модели и всичките бяха от някакъв известен гей клуб. Е те тогава, дами, да ви видя :).
2. При жените и по-специално жените от Юг-а съм забелязал голяма склонност към интимност една с друга дори и без да е съпътствана с някаква форма на секс.
И аз не мога да си го обясня, но съм съгласен с наблюдението на insatiable в началото на темата.