Pipi_Lotta написа:"мен не ме интересува какво е било досега и ще се впусна в новата си роля, независимо, че някой ден така ще остана сам и ще съжалявам за това".
Хората са устоени да търсят промяна, когато не са удовлетворени от живота, който водят. Причната? Може и да е в теб, може и да не е, незнам. Сещам се за една мъдрост: "Бракът е като крепост, тези които са отвънка искат да влязът, а тези които са вътре - да излязът".
Pipi_Lotta написа:"мен не ме интересува какво е било досега и ще се впусна в новата си роля, независимо, че някой ден така ще остана сам и ще съжалявам за това".
Сещам се за още една мъдрост. Значи един човек попитал мъдрец:
- Ами имам възможност да се оженя. Какво ще ме посъветвате - да го направя ли или не?
- Каквото и да направиш, човече, след 20 години ще съжаляваш.
Та това е тъжното на цялата история, която и роля да хване мъжа, на стабилността или на страстта, все един ден се оказва прецакан. От една страна е глупаво да се ограничаваш с една жена, при положение, че има милярди от тях на таз земя. От друга страна ако караш само на едносемични връзки, чувстваш, че не живееш в точно в "дом", а в общежитие.
Добре, че поне ние не се колебаем да избираме измежду стабилна или страстна жена. Мене лично жените, които ме привличат не мога да им имам доверие. А да ме подкрея нямам нужда, тъй като и сам мога да взимам решения. Така, че трябва да е страстна.