ЗдРавейТе! Случайно попаднах на тази тема , която по ирония на съдбата ужасно много ме вълнува , защото наскоро усетих истинските "ПЕПЕРУДИ В СТОМАХА"

... и аз незнам какво точно се случи и защо точно така определих начина , по който се чувствах , когато срещнах този човек,но... факт!

И незнам защо въпреки безбройните причини , поради които би трябвало да се откажа от него , аз не го правя ! Той е в Германия , аз съм в България ! Незнам дали някога ще се завърне окончателно или завинаги ще си идва само на гости....

Незнам защо без дори да го познавам добре (когато го срещнах за 1ви път) аз изтръпнах и... запърхаха - пеперудите... и до днес е така! Не вярвам ТОЙ да се чувства така , не вярвам дори да разбира как аз се чувствам , защото не съм убедена , че и аз го разбирам , но... Да си дойдем на темата ...

Явно страстта е много важна , защото ми се е случвало да ми се наложи да поддържам връзка с мъж ,далеч далеч от мен и .. пак ми е било трудно и тъжно , но НИКОГА досега не ме е крепяло това чувство на "пърхащите пеперуди" ,както ме крепи и ми дава сили сега! Сигурно затова не ми се е получавало с връзките от разстояние досега

! Надявам се сега да се получи и наистина МНОГО , АМА МНОГО се надявам страстта да е достатъчно важна и силна и да ми осигури една стабилност С НЕГО занапред! Защото не мисля да се отказвам ! Няма да оставя ПЕПЕРУДИТЕ ДА ИЗЛЕТЯТ... което зависи от мен ще го направя за да докажа на мнг хора (пък и на себе си) , че това усещане , което постоянно споменавам е истинско , дори необходимо ! Зареждащо с енергия и емоция... Невероятно ! Ще ви споделя дали се е получило.. надявам се след време да съм на същото мнение и да не съм склонна да се примиря да съм с някого само , защото се чувствам сигурна и спокойна с него! Не казвам , че не е важно , обаче мисля , че не е достатъчно ! Желая на всеки да усети "пеперуди в стомаха си" и да разбере и изпита това,което изпитах и все още изпитвам аз !