• Advertisement

БГ Футбол, ЦСКА, Левски

Футбол, баскетбол, карате, тай-бо, прескочи кобила и т.н.

Мнениеот bgpower » 16 Август 2008, 09:12:25

Трагедията е пълна! Просто не можем да играем!
Аватар
bgpower
Майстор на перото
Майстор на перото
 
Мнения: 2807
Регистриран на: 5 Май 2005, 00:00:00
Местоположение: София / Мюнхен
Благодарил: 0 пъти
Благодарено: 0 пъти

Мнениеот poslednivesti » 16 Август 2008, 09:57:46

Тъй като нямах възможност да гледам ма4а, а само кратко клип4е и коментирах с приятели, които са го гледали имам 4увството, 4е някои се уливат.
Ов4ата глава, не ми симпати4ен, но според това което видях и 4ух Левски е бил с класи по добър в сравнение с двата ма4а с Темпере(тях ги гледах), по назад нека не се връ6таме. Който е играл футбол, знае късметът играе голяма роля понякога. В слу4ая дузпата.
За лüбителите на конспирациите:
преди няколко години Родопа- Левски, треньор Го4ето, главни действа6ти лица тогава Гонзо, Ил.Стоянов, Г. Петков и др. 2:1 за Родопа, следствие Наско събутите га6ти на бял кон и с пълната власт. С много късмет 6ампионска лига, където късмета бе6е забравил да се събуди при тегленето на жребия :D
Сега Левски- Бате 0:1(късметът се реван6ира за успиването преди :D ), главно действа6то лице Гонзо, на трибуните Наско смъкнатите га6ти(не изглежда6е разо4арован, да не кажа друго), та какво ли следва? :(

Ако някой е гледал Сливен- ЦСКА, 6те бъде добре да ни осветли за първата дузпа и 4ервеният картон на Ма6адо. Има6е ли или вси4ко бе6е във въображението на рефера и в указанията, които е полу4ил заедно с съд. наряд?
И на света е БЪЛГАРИЯ само една...

заедно против корупцията и ...педофилията
Аватар
poslednivesti
Роден писач
Роден писач
 
Мнения: 346
Регистриран на: 20 Януари 2005, 01:00:00
Местоположение: DE
Благодарил: 0 пъти
Благодарено: 0 пъти

Мнениеот Me » 16 Август 2008, 15:15:05

Аз мисля, 4е това бе6е наи-добрият възможен изход за Левски от този ма4 и 4е всъ6тност ни се увели4иха 6ансовете да играем в групите :wink:
1-во : Сега на реван6а БАТКО 6те играят от на4алото затворени и е 6анса да им вкараме гол в ситуация игра пред 1 врата е по-голям, а оттам нататък ние имаме и психологи4еското предимство, а Батко едва ли 6те рискуват да тръгнат в атака, за6тото при 2-ри гол, няма да им стига само 1 гол да вкарат.
2-ро : Явно бе6е, 4е на Вуцата му дойде прекалено много напрежението в тази ситуация и запо4на съвсем да се побърква, просто си стигна границите 4овека... При победа или равенство сигурно 6те6е да остане и да изперка съвсем от напрежение и така да обърка 2-ят ма4, който Батко 6те6е да играят на вси4ко или ни6то.

Сега просто трябва нов тренер, който да мотивира отбора, за6то не и Боримиров, и 6ансовете ни спрямо ситуацията и о4ертава6тите се сценарии за 2-ят ма4 смятам, 4е са много добри. Да видим... :)
Аватар
Me
Редовен писач
Редовен писач
 
Мнения: 240
Регистриран на: 20 Юни 2006, 00:00:00
Благодарил: 0 пъти
Благодарено: 4 пъти

Мнениеот VaskoLevski » 27 Август 2008, 09:15:36

Гонзо е наи-великият нападател! Да живее и се излага Лефски! След като получиха незаслужено този шанс,естествено ще го проиграят. Не съм за ЦСКА ,не съм за Лефски, само България!
Аватар
VaskoLevski
Тукашен
Тукашен
 
Мнения: 61
Регистриран на: 4 Август 2008, 00:00:00
Благодарил: 1 път
Благодарено: 1 път

Мнениеот Mr.Bombastic » 27 Август 2008, 17:22:51

За мен е сериозен грях да се пишат умишлено с правописни грешки имената на националните ни герои. Не ме интересува, че е име и на футболен отбор. Спортният форум не върви на добре.
Аватар
Mr.Bombastic
Администратор
Администратор
 
Мнения: 7122
Снимки: 250
Статии: 31
Регистриран на: 12 Февруари 2004, 01:00:00
Местоположение: Германия
Благодарил: 462 пъти
Благодарено: 309 пъти

Мнениеот poslednivesti » 27 Август 2008, 20:05:36

Ли4но аз бих разграни4ил Васил Левски от футболният отбор, както ве4е съм писал във форум спорт не се пи6е за политика.

Всеки да го разбира както си иска, но затова са разделени форумите или бъркам Мр. Бомбастик?

А ина4е господ си взе вересиите обратно, и въпреки 4е Левски игра много по добре от "златната ера" на Мъри, където такива европейски колоси като Беверен и Тампере успяха да сломят "героите в синьо" водени от този доказъл се навсякъде с работата и успехите си Тренъор на треньорите Мъри.

За съжаление на вси4ки нас, тази ве4ер синьото петно върху българския футбол се увели4и за пореден път и стана по тъмно. Но това в момента то4но е най-малкият проблем на футбола у нас, ли4но аз възлагам големи надежди на съдийския скандал в посока отнемане на лиценза на БФС и пра6тане на някои хора ако не в затвора, поне дале4 от футбола, най добре на майн..а им.

П.П. 6тях да забравя, поздравявам футболистите на Левски за спе4елената то4ка, обикновенно излизат абсолüтно капо от подобни ситуации, но не може да се отре4е, 4е ов4ата глава е свър6ил доста добра работа, като се вземе под внимание, какво му остави Мъри.
И на света е БЪЛГАРИЯ само една...

заедно против корупцията и ...педофилията
Аватар
poslednivesti
Роден писач
Роден писач
 
Мнения: 346
Регистриран на: 20 Януари 2005, 01:00:00
Местоположение: DE
Благодарил: 0 пъти
Благодарено: 0 пъти

Мнениеот solay » 27 Август 2008, 23:09:05

Болката минава, срамът остава
Аватар
solay
Роден писач
Роден писач
 
Мнения: 883
Регистриран на: 3 Ноември 2004, 01:00:00
Местоположение: където ми скимне
Благодарил: 0 пъти
Благодарено: 1 път

Мнениеот poslednivesti » 31 Август 2008, 12:03:16

4удех се къде са феновете на Левски, преди не бяха приказки, които продължават, не бе6е Левски европейски. Гордите по4итатели на синия отбор не сприраха да се изявяват с коментари за невероятните успехи на своя тим и изведнъж ни6то, ти6ина, 4ерна дупка. Е статията по долу ми помогна да разбера, автора не може да бъде описан с термина болен левскар, но един от най-успе6ните оръдия на синята пропаганда.
Тия два мача с БАТЕ си принадлежат само и единствено на ПФК Левски от София и на хилядите истински привърженици на този отбор. Откъдето и да го погледнем, доскоро името на съперника бе част от речника само на хората, които се интересуват от залози, защото в целия списък от първенства рано или късно се появяват мачовете от Беларус, а от всички отбори там се набива на очи този, който се свързва със столичния кмет Бойко Борисов поради съвпадение на наименованията.

Нека да го кажем за предпоследен път. БАТЕ е отбор, който го няма на футболната карта и изобщо не трябва се сравнява с Люцерн, Ааалст, Тампере и други подобни сладури, които носят радост на феновете на ЦСКА.

А последните сега хвърлят каскети във въздуха, защото това, което им се случваше през цялото лято, сега се компенсира. Наистина е по-добре да ти отнемат лиценза за евроучастие, да ти разпродадат отбора и всичко друго каквото си помислиш, отколкото да отпаднеш от соц-тим с име на завод за трактори. Голям кеф е сега да пишеш стихове и да пълниш фолклора с всичко производно на БАТЕ и трактори, това е по-сладко от всичко.

Да споменем за последен път, че това отпадане на Левски не може да се сравнява с никое друго. Това е ултра, гига, тера, мега провал и е резултат на това, което се случва в клуба. Отпадането от тракторите е много голям и сериозен успех на Вуцовизъма, който окончателно (дано не е безвъзвратно) победи Левски, а последния сигнал на този импровизиран мач бе даден в Борисов, където според Тодор Батков се придвижвали пеша или с колела. Ами така е, в Разлог също е за предпочитане да джиткаш с велосипед, просто защото разстоянията са малки.

И така, вече окончателно разбрахме, че Левски си е за домашна употреба и никога не може да бъде като ЦСКА. Точка по въпроса с Европата, когато сини и червени се заяждат, от тук насетне е необходима само една дума – БАТЕ и препирнята спира. Срещу БАТЕ не можеш да опонираш, нямаш козове. Мълчиш и поглеждаш на другата страна. БАТЕ бие всичко. Бие всякакви приказки, мечти, четвъртфинали на УЕФА, групи на Шампионска лига, пълни стадиони, правилен футбол и т.н. БАТЕ задраска всичко това, изкара го извън историята. БАТЕ е най-силната карта и бие дори каре аса. Трактор вече не е онази селскостопанска машина. Трактор вече е символ на футболен смях, на спортна пародия.

Така им е писано на Левски. Те могат да паднат от всякакви отбори, чиито имена не се асоциират със спорта и стават само за бъзици. Люцерн, ами това е като люцерна за храна на говедата, Аалст е като някакъв боен индиански вик от кръстословиците, Тампере – ясно, БАТЕ – още по-ясно. Сега на ред е Жилина. Да те ужили Жилина. А треньорът им се казва Върба. Я да видиме какви круши ще роди върбата.

Левски стана сериозен колекционер на отпадания от имена на футболоподобни или направо нефутболни формирования.

Скиор ги блъсна, трактор ги удари, негърчета ги натовариха на влака за Любляна. Ето такива може да се измислят много.

Сега и е паднало на Червената България да се подиграва. И не трябва да спира. Сигурно е, че ако утре ЦСКА играе срещу БАТЕ със състав Стоян Йорданов, Пенев, Жеков, Якимов, Никодимов, Ради Здравков, Бай Добри, Тошев, Тонев, Бранеков, Йошев, червените ще победят 3-0, а на реванша ще запишат същия резултат дори ако излезнат със седем полеви футоболисти. Да, ЦСКА не може да падне от Тампере-подобно, защото е ЦСКА и не може да си го позволи.

В Левски колелото се въртя и продължи да се върти до окончателната победа на Вуцовизъма. Няма смисъл сега да се спираме на причините, поради които това явление нахлу на “Герена” и се разправи с всичко. Системата нахлу с гръм и трясък в Левски, отряза корените на всичко позитивно до този момент и удари звучен шамар на цялата Синя България.

Сега няма да правим преброяване с въпрос “кой обича този Левски?”, защото резултатите са ясни. Говорим за две по 90 минути, след които футбола ни вече не е същият. Тези 180 минути сложиха печат на края на падението на една кауза, на една идея.

От тук насетне каквото и да се случи, беларуските герои остават в историята като белязани завинаги. Боримиров след време може да стане директор на Байерн, но първата асоциация с него винаги ще е, че той е бил началник на отбора срещу БАТЕ. Вили Вуцов и Кокала може да ги завърти шайбата и да ги прати на пейката на Реал Мадрид, но те остават жигосани като наставниците срещу БАТЕ. Гошо Христов вероятно някога ще бие рекорда на Бербатов и ще премине за 99 милиона евро в Милан, но той е този, който се мъчи срещу БАТЕ. И изобщо, всички, които по някакъв начин са се докоснали до беларуската катастрофа, на челото им винаги ще пише БАТЕ.

Както се казва, това е футбола, който плакал в съблекалнята – плакал. Животът продължава, БАТЕ остава. Левски не са нещастници, не са идиоти. Няма дума, която да ги оприличи, така както и БАТЕ го няма на картата.

Желю Станков, “Тема Спорт”


сини фенове отбора има нужда от вас, не само като с голям късмет се изявява успе6но в Европа.
И на света е БЪЛГАРИЯ само една...

заедно против корупцията и ...педофилията
Аватар
poslednivesti
Роден писач
Роден писач
 
Мнения: 346
Регистриран на: 20 Януари 2005, 01:00:00
Местоположение: DE
Благодарил: 0 пъти
Благодарено: 0 пъти

Мнениеот jorko » 1 Септември 2008, 10:46:38

Стига с тия Левски и ЦСКА... Литех и Черно Море ако някои не знае ще играя срещу астън Вила и Щутгарт така че по добре да се коментира нещо което наистина си заслужава коментара. Тия двата софийски отбора не са били, не са и в момента и никога няма да бъдат футбола в България.
Аватар
jorko
Тукашен
Тукашен
 
Мнения: 129
Регистриран на: 7 Април 2004, 00:00:00
Благодарил: 0 пъти
Благодарено: 7 пъти

Мнениеот poslednivesti » 5 Октомври 2008, 13:53:08

На Левски 4овек не може и да им се подиграва ве4е. Горките фенове, сред които оба4е има толкова безмозъ4ни съ6тества, 4е ме4тая за деня когато и в България полицията 6те ги третира както заслужават.
И на света е БЪЛГАРИЯ само една...

заедно против корупцията и ...педофилията
Аватар
poslednivesti
Роден писач
Роден писач
 
Мнения: 346
Регистриран на: 20 Януари 2005, 01:00:00
Местоположение: DE
Благодарил: 0 пъти
Благодарено: 0 пъти

Мнениеот poslednivesti » 31 Октомври 2008, 12:02:14

кой кого? или Левски-ЦСКА, някога ма4 номер 1 за българският запалянко, сега само удобна тема, с която журналистите пълнят постните си новини.

Кой 6те спе4ели?

Интересува ли се изоб6то някой?
И на света е БЪЛГАРИЯ само една...

заедно против корупцията и ...педофилията
Аватар
poslednivesti
Роден писач
Роден писач
 
Мнения: 346
Регистриран на: 20 Януари 2005, 01:00:00
Местоположение: DE
Благодарил: 0 пъти
Благодарено: 0 пъти

Мнениеот makeno » 31 Октомври 2008, 12:36:45

1:0 с гол на Гонзо :)
Просто моите 2 цента...
В българския език няма дума в множествено число, която да завършва на й.
Аватар
makeno
Писач без спирка
Писач без спирка
 
Мнения: 2132
Регистриран на: 29 Ноември 2005, 01:00:00
Благодарил: 51 пъти
Благодарено: 118 пъти

Мнениеот vwpolo » 31 Октомври 2008, 12:46:36

makeno написа:1:0 с гол на Гонзо :)


75 минута след силно на4ало на левски и доминиране на ЦСКА в края на първото полувреме. В на4алото на второто ЦСКА са по-мотивираният отбор и заслужено стигат до няколко голови ситуации. Левски са наврени в миша дупка, но при една от редките контраатаки игра4 на левски е фаулиран по дясното крило. Следва центриране, Гонзо е над вси4ки и бележи! Луда радост, Сектор Б е в екстаз. До края на ма4а има неотсъдена дузпа за ЦСКА, за сметка на това са изгонени по еидн игра4 от двата отбора. След края на ма4а вси4ки заявяват, 4е съдията и малшнсът са изиграли решаваща роля. Вси4ки по4ват да предри4ат как Левски постепенно е излезе от кризата и дали няма отново ЦСКА да бъде надхитрен. Половината от феновете искат оставката на треньора. Емил Велев пуска корени за 3 кръга нпред, когато ЛЕвски ще загуби от Славия и ще зимува в подножието на върха. Запо4ва шумна зимна селекция, Тодор Батков купува всяка прищявка на треньора от Зимбабве, Мадагаскар и Тамбукту, като клаасата на новите игра4и о4еизвадно не превишава тази на спе4елилите трето място на турнира Каменица фен купа. Левски е на второ място в шампионата и взима купата на България. Пореден погром в Европа. Вси4ки викат срещу БФС и 4е този модел трябва да се смени най-накрая. Из4езвам, 4е имам практикум :D
Aut inveniam viam, aut faciam
Аватар
vwpolo
Писач без спирка
Писач без спирка
 
Мнения: 1920
Регистриран на: 13 Април 2006, 00:00:00
Местоположение: *̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡
Благодарил: 0 пъти
Благодарено: 4 пъти

Мнениеот vwpolo » 1 Ноември 2008, 20:48:07

Не познах :D Ама поне се получи доста по-хубав мач от последните няколко, които с мъка изгледах :D
Aut inveniam viam, aut faciam
Аватар
vwpolo
Писач без спирка
Писач без спирка
 
Мнения: 1920
Регистриран на: 13 Април 2006, 00:00:00
Местоположение: *̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡
Благодарил: 0 пъти
Благодарено: 4 пъти

Мнениеот Bossy » 2 Ноември 2008, 00:19:25

vwpolo написа:
makeno написа:1:0 с гол на Гонзо :)


75 минута след силно на4ало на левски и доминиране на ЦСКА в края на първото полувреме. В на4алото на второто ЦСКА са по-мотивираният отбор и заслужено стигат до няколко голови ситуации. Левски са наврени в миша дупка, но при една от редките контраатаки...


8O 8O 8O от около 5,6 години ситуацията е точно обратната.

И само Левски, обичаме те !!! 8) 8) 8)
Bossy
Роден писач
Роден писач
 
Мнения: 329
Регистриран на: 12 Април 2007, 00:00:00
Местоположение: Duisburg - Smolyan
Благодарил: 2 пъти
Благодарено: 2 пъти

Предишна

Назад към Спорт

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта

  • Advertisement