Сега, да карам едно по едно, относно това:
zum momentanen Zeitpunkt suchen wir noch Mitarbeiter im Restaurantservice ab dem 29.04.2013[/quote]
това май не се отнася до тебе, те търсят още други хора допълнително.. Това е отговор на мой имейл, в който искам повече инфо за предното им предложение - в основни линии, храна, подслон и т.н. , а то беше за
Tätigkeit
Arbeit: Mitarbeiter im Bereich Barservice m/w (Barkellner/in)
5 offene von ursprünglich 5 gemeldeten Angeboten; Sozialversicherungspflichtige Beschäftigung; Keine Führungsverantwortung
Относно това:
За бившото гдр, тия дни бях там насам- натам. Ми нормално ми се видя, и улиците са си добре, и много пари са се инвестирали по сградите..
- Не знам как е на други места, тук съм малко на село

Как да кажа, уж е село пък всичко е асфалтирано, тротоари, чисто, има животни, ама са извън селото и са оградени, не се шматкат да серат по улиците, с извинение... Абе, културно
Що се отнася до договора - днес правя една седмица откакто съм тук, а утре - откакто съм започнал работа. Да мине време, ще видим ще се харесаме ли. Помня, че ме питаха колко време ще остана - казвам, аз искам поне шест-седем месеца, а тя - ще пишем тука един месец, то това е само за уведомление... Не вярвам да не са наясно, по-скоро искат да видят как ще тръгнат нещата и да могат по-лесно и евтино да ме ритнат, ако не вървят. Засега няма индикации, които да ми подсказват такива мисли, в интерес на истината.
Това, което е написано в имейлите има ли стойност някаква? Искрено се надявам да не се стига дотам, все пак... Но са описани пари, часове месечно, какво работно облекло да си нося, кога пристигам, осигуряване на самостоятелна стая и храна и прочие.