branks написа:Колко е жалко че от 10 20 прочетени мнения/теми на бъдещи кандидат емигранти в нито едно никой не говори за това с какво може да помогне за да се промени нещо в нашата родина, всеки първо гледа да избяга и затова сме на това дереже вече над 30 години, мога единствено да ви пожелая успех където и да отидете, и да се надяваме че кризата в Европа няма да се задълбочи, защото първите засегнати ще са може би емигрантите, а след като все бягаме, а не се борим ни остава единствено да се надяваме, тъй-като нещата не зависят вече от нас.
нито едно никой не говори за това с какво може да помогне за да се промени нещо в нашата родина, всеки първо гледа да избяга и затова сме на това дереже вече над 30 години
branks написа:Колко е жалко че от 10 20 прочетени мнения/теми на бъдещи кандидат емигранти в нито едно никой не говори за това с какво може да помогне за да се промени нещо в нашата родина, всеки първо гледа да избяга и затова сме на това дереже вече над 30 години, мога единствено да ви пожелая успех където и да отидете, и да се надяваме че кризата в Европа няма да се задълбочи, защото първите засегнати ще са може би емигрантите, а след като все бягаме, а не се борим ни остава единствено да се надяваме, тъй-като нещата не зависят вече от нас.
alek_v написа:Имам документ за електрокарист и кандидатствах на 5 места, но не го уважиха.С категория В можеш да търсиш в спедиторските фирми.Виж как работи фирма Спиди в България.Тук почти всички са така.Заплатата бруто между 1200 и 1600 евро .Ausbildung се кара за три години , а в България е 3 месеца.Имаш ли представа колко пари ти трябват докато си стъпиш на краката,т.е. за първите 18 месеца.И не се заричай ,че няма да се върнеш.Аз направих 18 месеца,още не съм си върнал заемите които взех за да дойда и все по често се замеслям за връщане.
По-добре насочи усилията и финанситеalexandrovi написа:Скоро ще изкарам Б+Е според мен има хляб в това
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 6 госта