Ако бюджета Ви за автомобил е 100 - 300 евро, по-добре не правете грешка да купувате някакъв таралясник макар с ТÜV.
А ако работата Ви е в бюро, тогава е по-добре е с колело /явно разстоянието при Вас го позволява/...аз почвам да имам проблеми с кръста от седенето, сериозно, пък и не само аз.
Техническо обслужване Service/Inspektion тук, зависи от марката и какво се прави - филтри, течности и други операции. При мене за голф 5 разходите са 150-200 еуро. На 15 - 20 хил. км пробег или 1 година, в зависимост от това кое от двете събития ще възникне първо.
TÜV = 80 - 100 eyро на всеки две години
Застраховка / ГО/ Haftplicht + Teil- или Vollkasko (опции) - зависи пак от автомобила, населеното място и Schadensfreiheitsrabattstuffe-то /SF/, което ще Ви завъртят. Ако при Вас е преобладаващо младото население с миграционен бекграунд, тогава ще е повече. Много се блъскат и се надценяват като са пияни, дрогирани или с мацки прибрани от дискотеката или трите едновременно

.
При мене 500 еуро на година ориентировачно.
Данък / Kfz-Steuer = пак зависи от автомобила- при мене е ориентировачно 50-60 еуро на година
Ремонти = зависи от автомобила Ви и какво може и ще и се счупи/износи и кога. При таралясник всичко по всяко време може да се случи

иначе
[url]http://www.autoscout24.de/?
gclid=CjwKEAiA8_KlBRD9z_jl_fKBhQkSJABDKqiXWu23NYT8znzaVZ52aO6Hka9ZZEtbwZocVSKxE1cUcRoCeRfw_wcB[/url]
Весело!