Страница 1 от 1

Студентски заем

МнениеПубликувано на: 22 Октомври 2008, 20:48:59
от plamcho
Здравейте!

Предстои ми кандидатстване след няколко месеца. Тъй като искам да следвам Медицина, а разбрах че почти няма да имам време за работа, искам да изтегля заем. Прегледах доста сайтове на банки, но така и не можах да проумея как стоят нещата. Тъй като на мен ми е нужен още от първия семестър и предварително трябва да си разбера нещата. Защото ако не мога да изтегля заем няма да мога да замина за там.
Някой от вас да има същия проблем и решение за него или да ме посъветва нещо. Защото, честно, ще се побъркам вече. Ужасно много искам да бъда лекар, обожавам немския език, харесвам Германия, а май няма да мога да осъществя мечтата си и се чувствам ужасно за това :(
Съжалявам, малко се превърна в сапунен сериал. Извинявам се ако се повтарям с друга тема, но доколкото прегледах всички, мисля че няма такава актуална. Ако има - наистина ме извинете, просто съм ужасно шашната за бъдещето си.
Благодаря предварително на всеки, който обърне малко внимание на въпроса ми.

МнениеПубликувано на: 25 Октомври 2008, 08:48:40
от Joanka
Първа Инвеситционна Банка дава някакви заеми за обучение на българи в чужбина.По-добре отиди на място до някой клон да ти обяснят.
А също и SGE (май дават до 15 000 лв) - но аз лично не съм голяма фенка на тази банка. ;)

МнениеПубликувано на: 25 Октомври 2008, 09:53:36
от _shokolad_
И аз имам същия проблем и за съжаление не мога да намеря разрешение ,затова нека някой даде съвет ,защото започнах да се отказвам от Германия вече... :roll:


Темата съществува вече: Darlehen - кредити от банки за образование

vel...