• Advertisement

Качване на снимки

Всички потребители трябва задължително да се запознаят с текстовете публикувани в този форум. Тук са регламентирани правата и задълженията на всеки един от вас.

Качване на снимки

Мнениеот admin » 12 Април 2005, 00:10:07

Здравейте,
От скоро е възможно да качвате снимки от Германия в галерията на "Заедно".

Следва описание стъпка по стъпка на процеса за качване на снимки:
1.) Кликате върху "Фото галерия" в главното меню, категория "Общество". До тук действието се развива в "Заедно". От следващата стъпка вече се намирате в галерията на сайта, която се отваря в отделен прозорец.
2.) Логвате се в галерията. Ако нямате акаунт ще се наложи да се регистрирате първо. Логването става като натиснете символа "@" от главното меню на галерията и след това от появилото се подменю - "Вход". Предварително се извинявам, че трябва да се регистрирате повторно, но интеграцията на галерията със сайта се оказа доста трудоемка и не е готова все още.
3.) След това отново от главното меню натискате символа "@" и от появилото се подменю "Качи файл".
4.) От там нататък целят процес е интуитивен и всеки ще се справи. Ако качвате снимки за първи път, моля прочетете внимателно упътванията, който съпровождат процеса на качване. Уверявам Ви, ще си спестите време.

Малко допълнителна информация:
1.) Снимките не се публикуват веднага, а след одобрение от мен. С това се цели да се обезкуражат недоброжелателни "качвачи".
2.) Всички снимки се качват в албуми, които са специално създадени за целта. За сега това е албумът "Мешана" в категория "Предложения", намираща се най-отдолу на галерията. От тези албуми (засега е един, но в бъдеще може да са повече) снимките ще бъдат препратени към съответните вече съществуващи албуми или ще бъдат създадени нови такива, които да отговарят на тематиката.
3.) Моля пишете кратки описания към снимките, които качвате. Задължително на български език и с български букви, освен ако не се пишат имена на градове и други наименования. Неспазване на това изискване ще води до директно триене на снимките и язък Ви за усилията.

Надявам се с дружни усилия да създадем една красива и пълна галерия. :blob4:
Аватар
admin
Администратор
Администратор
 
Мнения: 141
Снимки: 269
Статии: 1
Регистриран на: 7 Февруари 2004, 01:00:00
Местоположение: Дюселдорф/Düsseldorf
Благодарил: 2 пъти
Благодарено: 4 пъти

Назад към Първа спирка за всеки потребител

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта

  • Advertisement