vl написа:http://www.dw.com/bg/%D0%B1%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%8F-%D0%BA%D1%83%D0%BF%D0%B5%D0%BD%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%B4%D1%8A%D1%80%D0%B6%D0%B0%D0%B2%D0%B0/a-36479029
vl написа:Онуфри, Онуфри, пак ти писна! Вече ти обясних, че не съм ти другар, защото никога не съм принадлежал на престъпната ви партия! Обясних и доколко съм бил комсомолец.....И 100пъти да го повториш полза няма......
vl написа:Разбирам, че тези неприятни за вас линкове ви бодат очите, но ще продължавам с тях! Не намирам смисъл, а и нямам време за много коментари. Все по-рядко ще виждаш мои коментари. Ако разчитахме предимно на твоите коментари, тази тема едва ли щеше да набере 130 000 четения.......
Общество на българите в чужбина. Почувствай се у дома си сред нас.
Как Жени Живкова отхапа парче от морето да си направи имение
bknf написа:Гледам единия линк на влКак Жени Живкова отхапа парче от морето да си направи имение
я разкажи вл, по Черноморието хотелите кой ги "отхапа" - и къде отиват печалбите от тях![]()
Па ти за Женито се сетил..-))
rikiking написа:...коя е тая държава ...
rikiking написа: Целият комплекс на устието на Камчия,барабар с част от Лонгоза май е излишно да ти напомням кой го приватизира, как го приватизира и продаде на фирма на висш държавен служител на чужда държава, коя е тая държава, както и че български крак не можеше да стъпи зад оградите и въоръжената охрана , докарана от отсрещната страна на Черно Море.
itzo написа:По времето на триглавата ламя...пЪрдон...коалиция, имаше един лаф, че на изток България граничи с Милен Велчев.Към момента значи би трябвало да граничи (предимно) с Баце Бойко. Като не броим онези петстотин хиляди имота, собственост на руски граждани.
itzo написа:И аз не следя особено, но ако се съди по това, че тимаджийските фирми се появиха и в Големото Село предимно из сфери, включващи усвояване на едни еврофондове, бих казал- сърдечни и дружески, преминаващи в братски, отношения
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 14 госта