vl написа:Franken написа:Ами като чета написаното от кИБИК бЛАЖЕ (не бих искал и да го чуя как говори...) ми става сравнително ясно защо дереджето в България е на такова ниво
Да, колега прав сте за съжаление.
Е, щом не Ви интересува мнението на един бачкатор, КВО ОЧАКВАШ ДРАГИ ?
Да ме залъгвате с ченгета ментета ... За мен като баща на три деца, като МАРОДЕНСТВАН и сега от димукратите и т.н. и т.н. щом няма КРЪВ, другото с времето ШЪ стане.
Бог забавя, не забравя ! На 62 г. съм и СЕГА когато отида където съм работил, хората ме посрещат с добри чувства.
За мен показател за моята нравственост и морал е, че успях на времето да събера двете тъщи, бившата и настоящата и ДВЕТЕ да ме хвалят колко съм готин и т.н. Стоял съм твърдо зад десетте божи заповеди и божието слово "Нищо чувешко в умерени граници не ми е чуждо".
За това, когато чета разни измишльотени на СЕГАШНАТА интелектуална мисЪл, която ако не е бил ченге, е дете на хайлайф, просто уморено се обръщам на страни и ЧИТА по-диагонала.
От социализма съм придобил безпогрешното чувство да долавям ФАЛША, измишльотината и гъзарията.
От така нареченият ДЕСЕТИ, съм се безпокоел само в ЕДНО, да не стане "хорото" ... кървавото ...
Колкото до примерите със Сърбия, Гърция, Унгария и т.н., всяко нещо с времето.
Кибик Блаже