schachmatter написа:не че нямаше да се възползвам, но тогава още бях първи клас, като дойдоха промените... Спомням си, че ме хвана яд когато Филип Димитров го свалиха, когато дойде Царя на власт, Станишев, Боко 1-2-3, все ме дразни бг народа как и какви ги избира. Затова го недедолюбвам народо-населението българско...ама нейсе. В пашипорта ми пише бегеец
Квото е било - било е. Което е било пропуснато - също. Но я си представи, че си живял някъде из Африка - но не към вождовете, а от народа.)
Нямало е как да се възползваш - щото тия които са се възползвали, са ги организирали тия неща, за себе си. Но - живота е пред теб, нищо не е загубено.
Няма я психоложката, да обясни някои неща. Тя обаче, вместо да каже нещо интересно - се разцвъка из всички страни, че била психоложка) Не помня вече, какви точно проблеми решаваше - и как. Но явно само помощта нa разговори - не с бой.

Що се отнася до изброените персонажи - както и Андрей Луканов, Желю Желев, Иван Костов, Петър Младенов и т.н. всички останали образи до сега - те са само за парлама. Театрални актьори, нищо повече. Играли са ролята, която е трябвало да играят.