• Advertisement

Волен Сидеров - Нещо като Хитлер, нещо като Чухче, нещо като

За политиканите, че се препълни общия форум.

Волен Сидеров - Нещо като Хитлер, нещо като Чухче, нещо като

Мнениеот DerWolf » 18 Октомври 2006, 23:26:46

Феноменът “Волен Сидеров”: Нещо като Хитлер, нещо като Чухче, нещо като Дуче, нещо като нищо на света

Николай Бареков

При Волен Сидеров има три външни прилики, които си струва да бъдат отбелязани. От няколко дни този български политик най-после започна да разкрива части от арсенала на политическите хватки, с които смята да атакува властта и да управлява.В най–издаваното немско изследване на феномена Хитлер журналистът Себастиан Хафнер описва как немският народ навремето приема въпроса с унищожаването на евреите в концентрационни лагери и газови камери. Приема го учудващо лесно. Не го намира за нормално и хуманно, но просто решава да не му обръща внимание. По темата с избиването на евреите в Германия общественото мнение не говори до 45 година. Правят се, че такъв проблем не съществува. Обръщат гръб на действителността! Това, което обикновено гражданите казват, звучи така: "Да, неприятно е, че се случват някакви лоши неща с евреите, може и да е вярно даже, че ги избиват поголовно, но какво да се прави и това го има в живота, случва се хора да бъдат избивани, даже цели народи... Това са малките недостатъци на иначе чудесно действащата немска машина, която Хитлер изгради от държавата ни! Икономиката цъфти, Франция е наша провинция, по дяволите някакви евреи...” Накратко, никой в Германия не взимал насериозно и дори не обръщал внимание как Хитлер решавал въпроса с евреите.

Сигурен съм, че много от хората, които харесват Волен Сидеров и Атака са интелигентни българи, хора, които четат книги и имат дори над средната обща култура. Но да се спори с тях по темата с Атака е наистина много трудно. Заканите към турците, циганите, евреите и национализацията тези хора въобще не приемат насериозно. За тях те се маловажни подробности от по-сериозните неща, за които им говори лидерът на Атака. Симпатизантите на Сидеров третират неговите глупости и откровени щуротии така, както феновете на Хитлер са приемали неговото от отношение към евреите – по-скоро с насмешка, отколкото с притеснение...А тези, които са чели текстовете на Сидеров като журналист, виждат, че неговата омраза към евреите и друговерците не е случайно изпусната реплика, а като при Хитлер – дълбоко вкоренена в личността патология.

Преди няколко дни поставих задочно въпроса към Волен Сидеров: има ли програма за управление на страната, решение за проблемите на хората или ще си остане само с лаенето срещу политическия елит. Лидерът на Атака не чака подкана и започна да обнародва своите нестандартни политически хватки за получаване на властта и за народен просперитет.

Национализация. Българската икономика в български ръце и за българите.

Такива са политическите хватки на Атака в лов на българи.

Така звучат на този етап новите формули за повишаване на жизненото равнище. Термините национализация и колективизация са добре познати на българското общество от края на 40-те години. Единственото им ново измерение днес може да се търси във факта, че ако мероприятието бъде проведено под егидата на новия лидер Сидеров, това ще бъде най-мащабното ограбване на чужда собственост от едни ръце в цялата българска история. Да си представим бъдещето. Ако стане министър-председател на България и проведе национализацията, премиерът Волен Сидеров начело на държавата и на своята послушна партия, ръководена очевидно на семеен принцип, ще прогони със закон сто-двеста хиляди частници, за да сложи на тяхно място свои верни държавни чиновници, пряко зависими от него, с което ще постави под свои личен контрол цялата действаща българска икономика. Така ще действа националпопулизмът като дойде на власт.

Идеята за подчиняване на националната икономика в здрави национални ръце не нова. Един от първите, действал така през 20 век, е Хитлер, който прогонил еврейските капиталисти, за да даде икономическите лостове в ръцете на арийските такива. Преди него Дуче Мусолини прилага на практика тоталния държавен контрол върху икономиката, без да стига чак до национализация, но пък за малко да национализира всички италиански деца с цел разрастване на популацията и нейното възпитание. Днес успехи в национализацията непосредствено след приватизацията постига президентът Путин в постсъветска Русия.

Докато Волен Сидеров обикаля из провинцията да търси бъдещите двеста хиляди директори на национализираните обратно предприятия, в братска Северна Корея продължава експериментът Чухче. Половин век преди Сидеров да роди постулатът “Българската икономика в български ръце за българския потребител” другарят Ким Ир Сен измисли идеята Чухче, която всъщност означава пълно самозадоволяване или казано по корейски : “Севернокорейското производство в севернокорейски народни ръце за всички севернокорейски другари.” Разликата между самозадоволяващият се севернокорейски военен комунизъм и това, което предлага сега “Атака” е само в думичката севернокорейски, която при тях следва да се чете – български.

Какво е Волен Сидеров? Политик или просто човек, объркан от живота? Ляв или десен? Националсоциалист или националпопулист, изплувал като сянка от миналото? Отчаян смелчага или просто жертва на някакви комплекси, които го изяждат отвътре? А защо не цялата глупост, ширеща се около нас, но събрана на едно място?

Малко Хитлер, малко Чухче, малко Дуче, малко от нас самите. Интернационален идеен буламач. Да не забравяме, че не просто във всеки от нас дреме по един малък /Хитлер/ Сидеров. Всеки от нас е потенциална негова жертва.

http://www.vsekiden.com/
Аватар
DerWolf
Златен писач
Златен писач
 
Мнения: 1307
Регистриран на: 5 Юли 2006, 00:00:00
Благодарил: 0 пъти
Благодарено: 5 пъти

Мнениеот azbuk » 18 Октомври 2006, 23:48:27

мда, доста точно казано.
"Недостаток оригинальности...считался всегда первым качеством и лучшею рекоммендацией человека дельного, делового и практического."
Аватар
azbuk
Златен писач
Златен писач
 
Мнения: 1482
Регистриран на: 26 Май 2006, 00:00:00
Местоположение: Берлин
Благодарил: 0 пъти
Благодарено: 5 пъти

Мнениеот AnGeLy » 19 Октомври 2006, 00:01:46

Побиват ме тръпки като 4ета. И този 4овек се смята за сигурен противник на Първанов при балотаж. А 4-5 "форумници" тук открито ни заливат с агитационни постинги на Атака. Докъде я докарахме... :violent3:
Аватар
AnGeLy
Професионалист
Професионалист
 
Мнения: 3269
Регистриран на: 23 Ноември 2004, 01:00:00
Местоположение: tief im Westen
Благодарил: 0 пъти
Благодарено: 8 пъти

Мнениеот azbuk » 19 Октомври 2006, 00:03:33

мен ме побиват тръпки като му гледам снимката. в какво се превърна този човек.
"Недостаток оригинальности...считался всегда первым качеством и лучшею рекоммендацией человека дельного, делового и практического."
Аватар
azbuk
Златен писач
Златен писач
 
Мнения: 1482
Регистриран на: 26 Май 2006, 00:00:00
Местоположение: Берлин
Благодарил: 0 пъти
Благодарено: 5 пъти

Мнениеот lubo_kranchew » 19 Октомври 2006, 01:56:37

Ей няма спирка пропагандата в тая медия. Ще го докараме като в САЩ, дето 99% от населението твърдо вярва, че Осама им е съборил небостъргачите. :) Няма да прогледне тоя народ за истиснките примери за фашизъм като например:

1. Само една от сегашните партии в България дойде на власт с погром над парламента и шествия по улиците. Ако се затруднявате да отгатнете, ще ви подскажа че тогавашния и лидер носеше гордо името "Командира". :)

2. Само една от сегашните партии в България, пък макар и под друго име, е управлявала концентрационни лагери и е сменяла насилствено имената на малцинствата. За чии ... интереси сега тия малцинства са и коалиционни партньори незнам. :)

3. Имаме и партия, чийто лидер е син на царя вкарал ни в хилядолетния Райх. Дойде от друга държава, говореше дивотии на развален български и се озова на кормилото за нула време.

4. Имаме всъщност вече цели три партии, чийто лидери напрактика са от други народи. Тези партии продължават да обират вота на избирателите, използвайки заблудата на българина, че някой от вън ще го оправи.

На тоя фон е смешно да се определя една партия за фашистка, затова че иска всички хора да дупчат билети в автобусите и да си плащат тока. Смешно е да определят един човек като фашист и комунист едновременно, при положение, че целия политически спектър стои между тия две политически движения. Още по-смешно е това да го правят хора не прочели и ред от Моята борба, Бумеранга на злото или Фашизма (на Желю Желев). Смешно е да се говори за свободомислие и свобода на словото и едновременно с това да ни побиват тръпки от хората, които не мислят като Слави Трифонов...

Не се заблуждавайте че пропагандата е изчезнала през 1989, ключа към тълкуването на политиката винаги е въпросът: Кой има изгода?
Аватар
lubo_kranchew
Роден писач
Роден писач
 
Мнения: 869
Регистриран на: 18 Декември 2005, 01:00:00
Местоположение: 66 Mario Lemieux Pl, Pittsburgh, PA 15219, USA
Благодарил: 0 пъти
Благодарено: 7 пъти

Мнениеот azbuk » 19 Октомври 2006, 08:34:35

lubo_kranchew написа:Не се заблуждавайте че пропагандата е изчезнала през 1989,


мдада. много си прав. едни такива простички убедителнички изреченийца. точно каквото простият и неук народ иска да чуе. плюс учените, но по някакъв начин ядосаните. така идва месията при тях. и им казва точно това, което искат да чуят.

ключа към тълкуването на политиката винаги е въпросът: Кой има изгода?


дада. а Ленин викаше: Кто виноват? хубаво е нещата да се опростяват, че много сложно става иначе. да си отдъхне човек направо като му дадеш едно такова простичко въпросче, в което да набута цялата си представа за света. осанна!

към другите: искате ли да започнем тема за другите кандидати, щото ми е ясно, че не искам и не трябва да гласувам за Сидеров. трябва обаче да гласувам срещу него и проблемът ми е, че и другите кандидати са ми такива писани яйца, не знам и аз за кой. ако някой има желание, нека започне тема, в която да се обсъдят платформите на другите, за да може ей такива като мен да се позафирясат малко.

може да кръстим темата спасителна акция за България или нещо още по-драматично.
"Недостаток оригинальности...считался всегда первым качеством и лучшею рекоммендацией человека дельного, делового и практического."
Аватар
azbuk
Златен писач
Златен писач
 
Мнения: 1482
Регистриран на: 26 Май 2006, 00:00:00
Местоположение: Берлин
Благодарил: 0 пъти
Благодарено: 5 пъти

Мнениеот AnGeLy » 19 Октомври 2006, 09:28:24

Аз съм ЗА azbuk :!:
Аватар
AnGeLy
Професионалист
Професионалист
 
Мнения: 3269
Регистриран на: 23 Ноември 2004, 01:00:00
Местоположение: tief im Westen
Благодарил: 0 пъти
Благодарено: 8 пъти

Мнениеот perekli » 19 Октомври 2006, 12:03:40

хайде AnLy отвори темата този път ти и напиши твоята позиция, а ние ще коментираме. съвсем сериозно и задълбочено
Аватар
perekli
Редовен писач
Редовен писач
 
Мнения: 150
Регистриран на: 3 Септември 2004, 00:00:00
Местоположение: D
Благодарил: 0 пъти
Благодарено: 4 пъти

Мнениеот AnGeLy » 19 Октомври 2006, 17:40:42

Не желая да коментирам моята позиция с промити мозъци. :!: Решението за себе си съм го взела доста отдавна и не изпитвам потребност да убеждавам другите колко е велик кандидата, който съм си избрала.
Аватар
AnGeLy
Професионалист
Професионалист
 
Мнения: 3269
Регистриран на: 23 Ноември 2004, 01:00:00
Местоположение: tief im Westen
Благодарил: 0 пъти
Благодарено: 8 пъти

http://www.mediapool.bg/show/?storyid=122491&srcpos=6

Мнениеот Martin_M » 19 Октомври 2006, 17:56:18

Колко волен е Волен Сидеров
Милен Радев, Берлин

Въпросът с източниците на финансиране на Воленсидеровото образование “Атака”, на масираната, скъпа и професионално режисирана негова предизборна кампания, не е “документално” разследван. Въпреки това, за всеки малко по- изкушен в анализа наблюдател нещата като че ли изглеждат прозрачни. Пътят от политическата функция на Волен Сидеров до изводите за произхода на средствата, които осигуряват неговото съществуване, е по-ясен и по-бърз, отколкото да речем пътят от Руското посолство до сградата на Президентството в центъра на София.

И все пак, когато се открие шанс за макар и бегъл поглед в “кухнята”, където се бъркат политически гозби за употреба в близки и далечни страни, възможността не бива да се пропуска.

През 2002 г., когато Волен Сидеров е все още политик от дълбокия резерв и публицистично-вождистките му амбиции намират реализация в условия, близки до лабораторните, той е поканен и участва на международна конференция в Москва. Проявата е сама по себе си куриозна и не е лесно да си представим организирането й в белокаменната столица на бореца със световния тероризъм (преди всичко на неговата ислямска разновидност) Владимир Путин.

Оказва се, че през 2002 г. в Москва, разтърсвана от страхови спазми пред всеки мургав кавказец и пред ерозията на империята под влияние на исляма, в луксозна публична сграда, в съответната пищно церемониална обстановка, се провежда конференция, сред чийто основни фигури изпъква Али Рами, небезизвестен марокански политекстремист.

Кой е Али Рами

Ахмед Рами живее от 1973 г. в Швеция като политически емигрант. Въпреки няколкото си присъди в Скандинавия, той не може да бъде екстрадиран, тъй като по негови твърдения в Мароко го очаквала смъртна присъда за участието му в опит за военен преврат срещу крал Хасан II. Световната мрежа е пълна със стотици страници за Рами - от предположения за ролята му на емисар на Ал Каида в Западна Европа, до свидетелства за активната му антисемитска и ревизионистка дейност из цяла Западна Европа.

През 1987 г. той получава лиценз за “Радио Ислям”, предназначено за мюсюлманската общност в Швеция. Скоро обаче лицензът му е отнет за расистка пропаганда. От 1997 г. в интернет съществува сайтът Radio Islam, регистриран на несъществуващата организация Американско ислямско общество в Чикаго под името на фиктивния Мохамед Уилиям. Сайтът е поддържан от Ахмед Рами и е посветен на неговите религиозни и политически трудове, ако може да се използва това определение за писанията му.

В многоезиковите версии на сайта разделът “Ислямът в Русия” е един от най-обемистите и включва както линкове, така и локални материали по ислямски теми – от перспективите пред мюсюлманите в Русия, през теми като Кавказ и ислямът в Татарстан, до интервю с един от лидерите на палестинската Хамаз и до апологетични статии за ислямските безредици в Западна Европа.

След като със съдебно решение на Рами са отнети всички компютри, а провайдърът блокира неговия домейн, “Радио Ислам” се прехвърля и регистрира в Санкт Петербург на името на някоя си Лариса Рейнолдс-Дмитриева. На самия сайт е указано, че е “собственост на група бойци за свобода, които поддържат борбата на Ахмед Рами”.

На 30 септември 2005 г. в интервю за телевизионния канал на Хизбула в Палестина Рами споделя, че е привърженик на Бин Ладен, но имал една забележка към неговата тактика: “Бин Ладен направи голяма грешка като атакува Америка. Лично аз щях да ударя Тел Авив, защото американците са невинни хора. Те са просто жертва на евреите”.

Такъв е накратко образът на Али Рами, съдокладчик и основен стълб на Международната конференция по глобалните проблеми на всемирната история през 2002 г., на която гостува и по-сетнешния създател на партията “Атака”, а днес кандидат за президент на Отечеството Волен Сидеров.

Конференцията впрочем е организирана от Московската социално-хуманитарна академия. Въпросното учреждение с гръмко име е наследник на Централната комсомолска школа, преименувана през 1990 г. в Институт за младежта, а през 2000 г. в Академия. От 2003 г. насам комсомолското учреждение е наречено Московски хуманитарен университет. Университетът впрочем не фигурира в пълния списък на руските вузове на портала “Руски съюз на ректорите”, но това не му пречи да обявява на своя сайт “гарантирано трудоустройване” на дипломиралите се.

До преди 2 години из мрежата можеше да се намери на няколко места дружеско фото на най-маститите докладчици на споменатата Конференция. Междувременно този документ изчезна безследно и е останал като по чудо само в английската версия на маргиналния сайт Православен антиглобалистки портал. На снимката любознателният читател може да разпознае Ахмед Рами и Волен Сидеров в компанията на световно известни имена в областта на отричането на Холокоста, на войнстващия антисемитизъм и юдофобството.

Приносът на “журналиста-националист”

“Журналистът-националист” Сидеров, както той е представен на сайта на конференцията, изнася доклад “Глобализацията – последен етап от опита за колонизация на Православния Изток”. Тема, която се харесва на една определена част от руския политически елит, особено на традиционно най-експанзионистичната му част. След кратък излет в историята, описващ икономическия, правов и демократичен разцвет на Русия в края на XIX век, Сидеров установява, че тази стара Русия неминуемо е щяла да се превърне в смъртна заплаха за Западния свят и по-точно за “юдейския елит” в САЩ и Европа. Ето защо същият елит, вече създал “тайните общества на нихилистите, антихристияните, терористите и комунистите” (предизвикали между другото Френската революция през1789 г.), решил да се обедини с масони и илюминати, за да прекрати чрез болшевишка революция споменатия възход на Русия.

Мислителят-националист не пропуска да представи и българския трагичен опит със световното еврейство: “През XIII век българският цар Иван Асен Втори създава християнска държава на основата на справедливи обществени отношения и без робство, държава, простряла се до бреговете на Черно, Егейско и Адриатическо море... през това време във Венеция се създава мощна финансова олигархия... развихря се лихварство, малка върхушка спекулира с материалните ценности и... установява огромно неравенство в жизнения стандарт между 1 % властващи и 99 % управлявани... Такъв е западният модел, основаващ се на поробването на огромни човешки маси, на изсмукване на общественото богатство с помощта на банкови кредити..., финансиращи само владетели, които са готови да водят военни действия.... През 1444 г. устроената по този начин Венеция, управлявана от няколко банкера – главно евреи, действайки против християнството помага на турците да завладеят Източна Европа... В решителния момента на битката на полския крал Владислав Ягело край Варна, Венеция превозва турската армия със своя флот... и така венецианската олигархия разбива Изтока...”

В подобен дух Волен Сидеров продължава изказването си до зловещия финал: днес България е неоколониална държава. На нея е отредена ролята на плацдарм за базите на НАТО и за инфраструктурата нужна на САЩ, за да се втурне към богатствата на Изтока.

Но докладчикът не оставя загрижената си публика без лъч надежда. В заключение той предлага конкретна рецепта: "Православният Изток стои днес пред съдбоносен въпрос. Той трябва да поеме по друг път, а не по натрапения му колониален модел на МВФ и Световната банка. Той трябва да възроди православните традиции на управници като цар Иван Асен Втори..."

Може само да се гадае, за какво още е ставало дума из кулоарите или в сенчестите кабинети под патронажа на щедрите руски домакини... За нас остава твърдият факт, че Волен Сидеров е сред уважително споменаваните гости на мегаломанска конференция с ислямистка и антиеврейска насоченост, проведена с размах и великолепие в руската столица от институция-наследник на Централната комсомолска школа.

За спонсорите и благодетелите на подобна проява едва ли представлява проблем финансирането и на стремителни полети в политиката на фигури, заслужаващи тяхното доверие.

Можем само да се досещаме как тези средства се канализират към политическата формация “Атака” – без съмнение чрез специфичен тип български бизнес кръгове, ползващи се доказано с годините доверие на съответните им руски партньори.
Аватар
Martin_M
Роден писач
Роден писач
 
Мнения: 340
Регистриран на: 2 Септември 2005, 00:00:00
Местоположение: Бургас
Благодарил: 0 пъти
Благодарено: 0 пъти

Мнениеот makeno » 19 Октомври 2006, 18:20:44

Сидеров на маса с хора от “Ал Кайда”
Лидерът на "Атака" се събрал с "експерти", които определят Холокоста като "велика лъжа", съобщи агенция Фокус

София. Волен Сидеров е участвал на среща в Москва с хора от "Ку-клукс-клан", ревизионисти, ислямисти, руски лидери на националистически формации. Там е бил и братът на Слободан Милошевич - Борислав, който живее в Москва.
Това е станало през 2002 г. на Международна конференция по глобалните проблеми на всемирната история, съобщи агенция "Фокус".
Новината за конференцията излезе вчера най-напред в публикация на македонския в. "Вечер" със заглавие "Георги Първанов води убедително, следва го антисемит и нацист". В кратката визитка на Сидеров, която прави вестникът, той е определен като привърженик на идеите за възобновяване на нацизма и е посочен като редовен участник в международни срещи по проблемите на антисемитизма, антиглобализма, отричането на геноцида над евреите и опитите за световен заговор срещу православието.
Именно такава среща е имало през 2002 г. в Москва и в нея са участвали лидери на расистката организация "Ку-клукс-клан" от САЩ, ислямисти, свързани с "Хизбула" и "Ал Кайда", както и руски лидери на националистически формации, забранени в Русия.
Справка на "Фокус" показа, че става въпрос за Международна конференция по глобалните проблеми на всемирната история, която се е провела в Москва на 26 и 27 януари 2002 г. Там руските и чужди гости са посрещнати в Московската социално-хуманитарна академия, която е наследник на Централната комсомолска школа, преименувана през 1990 в Институт за младежта, а през 2000 г. - в Академия.
Конференцията е отразена в интернет в руски и световни антисемитски сайтове, които я определят като една от най-големите ревизионистки прояви с участието на изтъкнати специалисти по тази специфична тематика. На някои сайтове конференцията е представена под лозунга "Ревизионисти от всички страни, обединявайте се!". Основните теми на семинара са били аспектите на глобализацията и влиянието на ционисткия фактор в различни държави по света. Участниците са представени като учени, автори и активисти от Русия, САЩ, Австралия, Швейцария, Австрия, Швеция и България. Повечето представени учени са поддръжници на т.нар. ревизионистки подход към световната история.
А т.нар. ревизионистите поставят под съмнение исторически факти, обявени за неоспорими и предимно свързани с изхода от Втората световна война и най-вече броя на жертвите на Холокоста, който определят като висша историческа лъжа.
Волен Сидеров не бе открит за коментар. Вчера той беше на среща с българите в Цариброд. Междувременно плъзна слух, че е бил командирован на срещата в Москва от в. "Монитор", където работеше тогава.
Не мога да се сетя дали съм го командировал. Много е възможно да съм го направил, коментира главният редактор на "Монитор" Петьо Блъсков. Но ако съм го пратил там, то е било в качеството му на журналист, а не в качеството му на фашизоиден екземпляр, който лъже хората. Като журналист той може да се среща и с дявола, и с Бога - това му е работата. Но дали се е държал като журналист или като нещо друго, аз не мога да знам, заяви още Петьо Блъсков.
Просто моите 2 цента...
В българския език няма дума в множествено число, която да завършва на й.
Аватар
makeno
Писач без спирка
Писач без спирка
 
Мнения: 2132
Регистриран на: 29 Ноември 2005, 01:00:00
Благодарил: 51 пъти
Благодарено: 118 пъти

Мнениеот retal » 19 Октомври 2006, 20:58:02

Целта на хората зад първанов и останалите подбрани нови и стари агенти е България да не съществува
да се намали до минимум прираста на Българите
да се изведат максимален брой хора извън границите на България
с психологическа измама тоест да повярват че това е добре за тях
и съответно да се създадат добри условия за увеличение на прираста на циганите евреите и други подобни на тях образование не им трябва важното е да са повече
За целта е овладяна държавната система и всички основни медии
Хора Българи с по силна воля се илиминират
и медиите веднага имат готов отговор кои от убитите колко лош човек е бил
и с какви лоши дела се е занимавал
Аватар
retal
Нов потребител
Нов потребител
 
Мнения: 20
Регистриран на: 14 Октомври 2006, 00:00:00
Благодарил: 0 пъти
Благодарено: 0 пъти

Мнениеот Martin_M » 19 Октомври 2006, 21:09:50

retal написа:Целта на хората зад първанов и останалите подбрани нови и стари агенти е България да не съществува
да се намали до минимум прираста на Българите
да се изведат максимален брой хора извън границите на България
с психологическа измама тоест да повярват че това е добре за тях
и съответно да се създадат добри условия за увеличение на прираста на циганите евреите и други подобни на тях образование не им трябва важното е да са повече
За целта е овладяна държавната система и всички основни медии
Хора Българи с по силна воля се илиминират
и медиите веднага имат готов отговор кои от убитите колко лош човек е бил
и с какви лоши дела се е занимавал

А като изберем Болен, ще цъфнем и вържем, нали? :)
И между другото, пише се "елиминирам" :D
Аватар
Martin_M
Роден писач
Роден писач
 
Мнения: 340
Регистриран на: 2 Септември 2005, 00:00:00
Местоположение: Бургас
Благодарил: 0 пъти
Благодарено: 0 пъти

Мнениеот azbuk » 19 Октомври 2006, 21:17:21

retal написа:Целта на хората зад първанов и останалите подбрани нови и стари агенти е България да не съществува
да се намали до минимум прираста на Българите
да се изведат максимален брой хора извън границите на България
с психологическа измама тоест да повярват че това е добре за тях
и съответно да се създадат добри условия за увеличение на прираста на циганите евреите и други подобни на тях образование не им трябва важното е да са повече
За целта е овладяна държавната система и всички основни медии


толкова много глупости на едно място не бях чела. нека ме модерират, ако искат...

и какво толкова, ако намалее прирастът на българите? ама наистина ли някой мисли, че има някакъв заговор за намаляване точно на нашия прираст? точно ние сме толкова важни? ай стига бе.

и сега, ако взема да си падна по някой циганин и реша да му раждам деца, кво, циганчета ще раждам, откъдето и да го погледнеш. па не дай си боже да са фана с някой евреин (ама ми се случвало, да си призная, само де да знам, че било такъв грях).

впрочем не съм умряла да увеличавам прираста на точно България. много ми пука чий прираст увеличавам. подобни изказвания за прираста могат да ударят само по първобитно-общинните инстинкти на някой, който много свят не е видял.

пък свят широк. па и хубав.

П.П. отличителна черта на разни расистки режими е, че и в спалнята ще ти влязат да видят дали всичко е етнически чисто. да се издрайфаш просто.
"Недостаток оригинальности...считался всегда первым качеством и лучшею рекоммендацией человека дельного, делового и практического."
Аватар
azbuk
Златен писач
Златен писач
 
Мнения: 1482
Регистриран на: 26 Май 2006, 00:00:00
Местоположение: Берлин
Благодарил: 0 пъти
Благодарено: 5 пъти

Мнениеот retal » 19 Октомври 2006, 21:29:49

Martin_M

И между другото се пише 'Волен' :D
Аватар
retal
Нов потребител
Нов потребител
 
Мнения: 20
Регистриран на: 14 Октомври 2006, 00:00:00
Благодарил: 0 пъти
Благодарено: 0 пъти

Следваща

Назад към Политика

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 5 госта

  • Advertisement