Hamali.BG написа:Колега, размерите бяха ясни на някои от нас поначалому, но изглежда отказаха другия колега с "ремЪркето"!?
Колега, някои хора тук знаят, а други не, че аз имам фирма за специализиран транспорт на скъпи и не само такива мотоциклети, четириколки, джетове и други. Тези машини са лично мои. Но нямам много време да пътувам към този момент по тази дестинация. С едноосно ремарке за такива машини или двуосна лека платформа на мен би ми струвало точно 500 Евро.
Цената не е толкова висока, но не е това което търся.
За това предпочитам да ги дам на някого тези 500 Евро, а аз да си гледам моята работа. Разбира се говорим за някакъв вид групаж. Ако никой не минава от там в някакъв разумен срок паля и отивам аз, както съм правил до сега.
Не мога да кажа, че Сашо са го отказали размерите. Последно писах, че датата отива малко назад, защото завися от кораб от Тексас. Ако имате нещо лично към него ще помоля да се уточните в неговите теми.
За Бремерхафен порт е добре да се има предвид, че се влиза в митница и при повече багаж например е добре да се покаже на митничарите.