Страница 1 от 1

Браво на Поли Генова в Евровизия 2016 - 4то място е новото Номер 1

МнениеПубликувано на: 15 Май 2016, 09:31:18
от Mr.Bombastic
Песента ни се класира в топ 4 заобиколена от много по-големи нации. Да ни е честита: https://www.youtube.com/watch?v=yKsNfccUTuk

Спечели украинската песен с доста подкрепа от всички страни, явно доста нации симпатизираха на Украйна и искаха да накажат Русия. https://www.youtube.com/watch?v=iExW72v0BSw

Един интересен факт е, че бг песента има 1 милион повече гледания от украинската към този момент :) дори след конкурса.

Re: Браво на Поли Генова в Евровизия 2016 - 4то място е новото Номер 1

МнениеПубликувано на: 15 Май 2016, 10:49:06
от Svetul4o
Снощи ги гледах ама не изтраях да видя победителите. За мен песента на Джамала и австралийката (южнокорейка) бяха най-добри и очевидно и други са били на това мнение. Поли се справи много добре, ама на фона на останалата дискотечна боза не можа да изпъкне. Пак лично за мен беше много тъпо, че всички пяха на английски без Австрия (боже мили). Руснака пък си беже жив за оплакване, ефекти, ефекти, ефекти. Не си заслужава мястото.

Re: Браво на Поли Генова в Евровизия 2016 - 4то място е новото Номер 1

МнениеПубликувано на: 15 Май 2016, 11:08:19
от Mr.Bombastic
Нормално е да има само няколко хубави песни. Радостното е че нашето момиче изпъкна с модерна визия и като че ли вече се научихме кое се харесва и очаква. Още една две такива стъпки и може да се видим победители в следващите години.

А как ти се стори немската? :mrgreen:

Svetul4o написа:Снощи ги гледах ама не изтраях да видя победителите. За мен песента на Джамала и австралийката (южнокорейка) бяха най-добри и очевидно и други са били на това мнение. Поли се справи много добре, ама на фона на останалата дискотечна боза не можа да изпъкне. Пак лично за мен беше много тъпо, че всички пяха на английски без Австрия (боже мили). Руснака пък си беже жив за оплакване, ефекти, ефекти, ефекти. Не си заслужава мястото.

Re: Браво на Поли Генова в Евровизия 2016 - 4то място е новото Номер 1

МнениеПубликувано на: 15 Май 2016, 16:13:08
от bromma
Кеф ми е, че сме пред нафуканите шведи с лигавия пубер. Де факто сме победители, :cheers: тъй като за абстралийските корейци се гласуваше от куртоазия, а пък за Русия и Украйна - по политически причини. Самата победителка е кримска татарка - ясна е подкрепата за нея. Дори и текста на песента е с лек политически намек.

Не е ли време да се нарича вече ООНЕ-визия?