wawy4ka написа:Хахах, мисля, че Естира води по "странност" на колекцията
Оооо, не, има доста по-странни колекции. А жокерите съм ги срещала из сайтове за колекционерство. Естира, за съжаление не разполагаме с такива, но ще се опитам да изровя нещо от сайтовете.
Ние сме от доста време на тема исторически оръжия - саби, кортици, шашки, пушки и тн. Тук там и по някоя каска, униформа, всичко що е военно. Това, поне за мъжа ми, е мания, няма отминаване.
Едно време обичах да си събирам шахове, всякакви дъски и фигурки, но това си остана в БГ.
И Плюшкин не спира до тук. Сребърни филигранни обеци, медицинска рецепта на странен език на около 150 годинки, завидна колекция от фосили (вкаменелости).
iniuta написа:Имам доста внушителна колекция от играчки от шоколадови яйца. Колекционирам си ги от времето, когато се намираха единствено в Кореком и ми ги подаряваха за Коледа, Великден и рожденния ми ден. Упорито отказвам да се откажа от това си хоби и продължавам да си купувам Kinder surprise и да си събирам играчките
Срам не срам, да си призная и аз още ги купувам. Ако искаш мога да ти пратя няколко.
liverbird написа:Имам не лоша колекция от салфетки. Събирах и си ги разменяхме в ранните тийнейджърски години. Ако реша да я разширявам сега с това разнообразие в магазините определено няма да е трудно, но някакси тогава като нямаше толкова много по магазините бяха по-ценни.
Племенниците ми продължават да ги събират. Внушителна колекция от два кашона. И сега са ценни.