Учих, работих и живях почти навсякъде в Пловдив - Тракия, Кършияка, Смирненски, Каменица, Кючук париж, Гребната база( без Столипиново ). Една година работих като шофьор при лино, оставяхме таксито пред паркинга на Тримонциум, да привлича клиентела. Смятай, английско такси реклама на италиански ресторант... Викам му на шефа, аве ще ме отнесат с този десен волан докато се включвам в лявта лента, нищо не виждам. Той ръкомаха, ще ми изкара очите докато се обяснява. Какво гадже бях забърcал в Тракия, 8-9 месеца живяхме заедно, невероятни спомени. Бе шефка на отдел запойчици на платки на перални Аристон, Индезит. Взе ме на работа когато ударих о-та с финансите..., и така и не успя да преглътне "киселяка" да спи с подчинен, макар според мен всичко да бе паcналo перфектно. Би ми шута впоследствие. Няколко дни по-късно и резервата ме изгони от общежитието в кичука, даже май буркани хвърля след мен, не помня точно. Налoжи се да се преместя в покрива на една стара къща до автогара юг, който прокапваше на всичкото отгоре. Старият град който се е престарал да върти оператора не е нещо особено, по принцип градът бе силно западащ, сега не знам как е.