Страница 1 от 4

За зодиите

МнениеПубликувано на: 10 Май 2015, 11:01:05
от Gabinova
Мили хора, зодиите имат голямо значение. Знаете, че са разделени на групи. Козирог, рак и риби не се разбират, ама хич с Овен и другите от неговата група. Не ми се търси сега да видя кои бяха. Видя ли, при теб просто си е точно. Да беше писала в началото, аз щях да ти кажа, че с тази жена няма да мелите брашно. Винаги има и изключения обаче.
:mrgreen: Мах виж си асцендента, да не е бил овен или по точно- коя зодия беше бившата ти пряка шефка, може би , нейната зодия не се понася с риби.
Всичко в кръга на звездното, но има доза истина. Без да искам се запитах, хората с които сме дългогодишни приятели и си пасвам И се харесваме коя зодия са - показа си , зодиите са в една група. Дори и в тима, в който аз работя е така, не зная дали случайно сме подбрани или е умишлено. Най-добрия тим сме във фирмата. При нас Овен няяяяяяяма и слава богу... :)

Тази тема се "отлюспи" от тук. Бойко

Re: Дайте решение на проблема ми с колежката ми без да напусна?

МнениеПубликувано на: 10 Май 2015, 11:02:59
от estira
Gabinova написа: Дори и в тима, в който аз работя е така, не зная дали случайно сме подбрани или е умишлено. Най-добрия тим сме във фирмата.


Хич да не е сте Везна, Близнак и Водолей :mrgreen:

Re: Дайте решение на проблема ми с колежката ми без да напусна?

МнениеПубликувано на: 10 Май 2015, 11:26:18
от Gabinova
:mrgreen: Естира, разсмя ме, но не позна. Аз съм зодия - прекрасен, крив, но справедлив Рак. :) Тangerine88, аз лично ходя с високо вдигната глава и не крия, че съм Българка. . Дори карам и кола с Бг.номера , въпреки всичките писания, къде ли не. Спирали са ме полицаи ( германци) и освен да ми се усмихнат докато ми връщат документите, дори ми пожелават и приятен ден, на мен ауслендерката. (за протокола от 2011 плащаме пътен данък и колата е нова). Не се ли сети на този мил колега с аусбилдунга, да споменеш, че ти си с Уни образование и че даже биха могли и повече да ти плащат примерно, разговор да става.

Re: Дайте решение на проблема ми с колежката ми без да напусна?

МнениеПубликувано на: 10 Май 2015, 11:33:02
от estira
Честно казано досега никога не ми се е случвало някой от колегите или шефовете и да спомене, че има нещо против, че съм чужденка.

Re: Дайте решение на проблема ми с колежката ми без да напусна?

МнениеПубликувано на: 10 Май 2015, 12:58:25
от max
И аз вярвам донякъде на зодиите, защото има верни неща. Знам, че се разбирам най-добре с рак и скорпион, защото рибите просто са на една вълна с тях. С други риби също се разбирам добре, но сме прекалено еднакви и бързо става скучно. С овни не съм имал никога вземане даване и по-добре. Не знам коя зодия е онази патка, но докато работих там между март и септември тя нямаше рожден ден, значи е някоя зодия извън тези.
Със стрелец, лъв и близнаци не се разбирам добре. С телец, дева и везни напротив доста добре се разбирам.
Сега имам връзка с близнаци, става ми досадно от постоянни въпроси и опити да бъда заговорен. Рибите не обичат да говорят много, това ги изморява, а близнаците плямпат постоянно и това дразни. Те не могат да разберат, че е достатъчно да стоиш в тишина и да усещаш как текат чувствата безмълвно без да е необходимо постоянно да изискваш или да показваш чувства. Не могат да разберат, че е по-важно не какво има в главата ти /затова любопитни те питат постоянно за какво си мислиш/, а онова, което струи безмълвно в сърцето ти. Ние рибите сякаш не сме от този свят, живеем в свой си идеализиран свят и трудно ни разбират другите зодии, с изключение на раците и скорпионите.

Re: Дайте решение на проблема ми с колежката ми без да напусна?

МнениеПубликувано на: 10 Май 2015, 16:10:53
от dianka508
Виж какво,Gabinova,разбирам те,че не обичаш свекърва си,но да правиш такива обобщения за Овните не си права.Аз съм Овен и не правя на никого проблеми.Просто защитавам правата си,което не винаги е безболезнено.Иначе на авторката отдавна й писах,че няма друг начин,трябва да си смени работата.Парите,които печели на това си работно място едва ли ще й купят здраве,ако й се наложи.А на немския си колега трябва да му отговориш подобаващо,за да не се сети втори път да се заяжда с теб.

Re: Дайте решение на проблема ми с колежката ми без да напусна?

МнениеПубликувано на: 10 Май 2015, 18:43:10
от estira
Ако го напишеш, без да се заяждаш с хората ще го оставя. :)

Re: Дайте решение на проблема ми с колежката ми без да напусна?

МнениеПубликувано на: 10 Май 2015, 18:46:35
от Gabinova
Я отворете една тема, за зодиите, че там да си пишем на воля, да не спамим тази.
Чееее умирам от смях. Как решихте, че щом свекърва ми е зодия Овен, не се разбирам с нея? Не ми е първа приятелка, с която всеки ден да си бъбрим по телефона, но за късмет живее в Мюнхен и винаги, когато семейството имаме нужда е насреща. Аз имам наблюдения по характер и начин на държание, на работата им - преди пенсионирането на майка ми и на свекърва ми, слушала съм ги през годините, какво говорят и от какво се оплакват, мои познати също и т.н. Ето и вие самата dianka508, зодия овен, се държите точно като типичен представител на знака. Аз съм написала собственото си мнение, а вие се засегнахте, без някой да се е обърнал към вас лично. Всeки човек освен зодия има и асцендент и др. пункти, които определят характера му.
Popwill, сигурно ни нареди едно хубаво, ама нищо. Той по принцип си е такъв.
Просто това намигване към зодиите, беше още една гледна точка, за конфликтите на работното място, в семейството и т.н.
Не винаги са само германците виновни ;-)

Re: За зодиите

МнениеПубликувано на: 10 Май 2015, 20:36:25
от boyko123
Gabinova написа:Я отворете една тема, за зодиите, че там да си пишем на воля

Хайде пишете на воля. И който отгатне моята зодия, ще му изпратя холандски дървени обувки :). Максимум 2 опита ;).

Re: За зодиите

МнениеПубликувано на: 10 Май 2015, 20:46:33
от Gabinova
Благодаря ти, но ооо дай поне 3 опита, да са горе долу 25%. Трябва да почета малко, няколко твои писания, за да се опитам да те разбера, преди да гадаем коя зодия си. На прима виста 100 % не си овен :)

Re: За зодиите

МнениеПубликувано на: 10 Май 2015, 20:54:33
от Gabinova
Готова съм, но няма да пиша отговора тук, ако има и други нека да се пробват. Ще ти пиша на лични. Приготвяй първия чифт холандско дървено сабо в пакетче за Мюнхен ;-)

Re: За зодиите

МнениеПубликувано на: 10 Май 2015, 20:56:51
от estira
Той и без това се кани да идва :mrgreen:

Re: За зодиите

МнениеПубликувано на: 10 Май 2015, 21:15:49
от boyko123
Gabinova написа:Благодаря ти, но ооо дай поне 3 опита, да са горе долу 25%
Хайде, хайде, на теб и един ти стига :)

estira написа:Той и без това се кани да идва
Сега вече няма оттърване, че и сабо ще трябва да нося. Казана дума, понесена обувка... :)

Re: За зодиите

МнениеПубликувано на: 10 Май 2015, 21:17:18
от bknf
бойко е козирог, естира е водолей ;-)

Re: За зодиите

МнениеПубликувано на: 10 Май 2015, 21:33:40
от estira
Няма скрито-покрито, поне си кажи какво си 8-[