Виковете и агресията разболяват децата
https://roditel.bg/vikovete-i-agresiata ... I-FBBfghGM
VaskoLeon написа:https://thebulgariantimes.com/%d0%b1%d0%b8%d0%bb-%d0%b3%d0%b5%d0%b9%d1%82%d1%81-%d0%b8-%d0%b5%d0%bb%d0%b8%d1%82%d1%8a%d1%82-%d0%bd%d0%b5-%d0%b2%d0%b0%d0%ba%d1%81%d0%b8%d0%bd%d0%b8%d1%80%d0%b0%d1%82-%d0%b4%d0%b5%d1%86%d0%b0%d1%82/
Добрите родители не ваксинират децата си!
vl написа:VaskoLeon написа:Добрите родители не ваксинират децата си!
Безотговорните и слабообразованите родители вършат точно това. А в централна Африка чакат ваксини, но не винаги получават достатъчно......И масово измират както деца, така и родители от болести, които цивилизованият свят мнооого отдавна е преодолял!Доколкото си спомням майката партия беше доста години за ваксините. Дори скоро зададох въпроса дали вече е обърнала наопаки виждането си или това е твое и на още някои като тебе? И какво общо има твоето включване с посочения от мен линк?!
vl написа:Коя основна партийна линия и на коя точно партия? Каква реклама на католическата църква? В колко теми съм писал за нея и колко често? За "рекламата" ми за ваксините вече написах.Чети! Темата за русофили и русофоби беше почти забравена.......Кой и защо я възкреси? Кой създаде теми в различни форуми "Русофили ли сте?" Отново спамиш! Тази тема се нарича "У-ще за родители"! Хората като видят заглавието ще се надяват да прочетат нещо смислено и полезно, а не твоите поредни глупости.
vl написа:Намерил си къде да спамиш.......Вече ти написах как е желателно да участваш в тази тема.......Но явно се хабя напразно и с това завършвам. Ще пускам отново полезни линкове, когато и както преценя, а ти можеш до поспориш със себе си, ако няма с кого.....И даже в такава тема намеси политиката.......Толкова ли добре плащат за нея???
vl написа:
И какво общо има твоето включване с посочения от мен линк?!
vl написа:Слабообразованите родители..........Може би за теб точно те са добрите.........
bknf написа:Обаче ясно се очертава образът на vl. Явна русофобия, реклама на ваксинацията, реклама на католическата църква, липса на реална фактология + и явно и емоционално отричане на всеки, който не е съгласен с така прокарваната рекламна стратегия и пропаганда.
Затова и липсват негови, лични разсъждения, а се дават само линкове - към нещо си. Обаче основната "партийна линия" в случая, ясно се вижда.
Правилно ли съм разбрал, vl?
vl написа:А в централна Африка чакат ваксини, но не винаги получават достатъчно......И масово измират както деца, така и родители от болести, които цивилизованият свят мнооого отдавна е преодолял!
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 6 госта