• Advertisement

The Great Depression или следващата 1929та

Интересна информация, статии ... . Тук може да пише всеки по всички теми, които го вълнуват.

The Great Depression или следващата 1929та

Мнениеот Svetul4o » 9 Април 2018, 21:09:54

Тъйй. Чудих се много дали да я пиша тъз тема ама ще я напиша. Осъзнавам че бая спорове ще се разбудят и доста хора може да ме наплюят ама карай.

Във момента на който не му е интересно финансовите пирамиди аа пазари малко се клатят и това от няколко месеца насам. Дойчебанк са на загуба от не знам колко време и се чудят на къде да се обърнат (класифицирана е като най-опасната бамка на света). Запада се чуди как да се счепка я с руснаци я с китайци и май много им се ходи на война. Крайния резултат е че много неприятни неща може да произлязат за кратък срок и ще са по-неприятни от в момента случващите се. Неща като сериозна инфлация, срив на банковата система и блокиране на банкови сметки подобно на гърция, изземване на влогове подобно на кипър и много други хубави неща. На никой не давам акъл какво да си прави парите но това което бих направил и правя е да си изтегля парите от борсите, пенсионни фондове вързани със финансовите индекси, бих си държал пари в брой достатъчни поне за 6 месеца и също така бих си купил малко или повече злато и сребро.

Ами това е на кратко. Не съм финансов експерт но за сметка на това живо се интересувам от това което става с икономиката и по света изобщо.
Svetul4o
Тукашен
Тукашен
 
Мнения: 116
Регистриран на: 25 Декември 2012, 10:41:31
Благодарил: 20 пъти
Благодарено: 54 пъти

Re: The Great Depression или следващата 1929та

Мнениеот rikiking » 9 Април 2018, 21:35:26

Никой не те кара да си държиш парите в юрисдикции като Германия примерно, където банковата тайна клони към точката на замръзване и да имаш банкова сметка с по-сериозно положително салдо, е почти всe едно да тропнеш на гишето в данъчната служба една торба с имАнето си в брой и после да чакаш да видиш дали ще те одерат изцяло или може да ти остане все пак половината от четвъртината :)
We can't help everyone, but everyone can help someone.
Ronald Reagan
Аватар
rikiking
Писач без спирка
Писач без спирка
 
Мнения: 2359
Снимки: 1
Регистриран на: 17 Юли 2014, 13:47:49
Местоположение: Уганда
Благодарил: 237 пъти
Благодарено: 425 пъти


Назад към Приказвалник

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта

  • Advertisement