от breez » 16 Юли 2007, 02:24:16
Седяли си двама приятели в една кръчма и си пиели бира. На единият му доскучало и казал на другия:
-Айде на бас, за 5 лева, че ще ида, там при ония в дъното, ще му плесна един зад врата и той нищо няма да направи.
-Даа.. бе, айде да видим как ще стане. - приел другият баса.
Станал първият, отишъл до един човек в дъното на заведението и с всичка сила му плеснал един зад врата, като казал:
-Абе, Пешо, каде се губиш, бе братче, ле ле.., откога не сме се виждали?!
-Извинявайте, но мисля, че ме бъркате с някого. - отговорил човечецът стреснато.
-Хм, съжалявам, но наистина много приличате на един мой стар приятал. - отговорил нашият, извинил се пак и се върнал на своята маса.
Минали още 10 минути и той пак казал на приятеля си:
-Айде на бас, за още 5 лева, че ще ида пак, при ония, ще му плесна още един зад врата и той пак нищо няма да направи.
-Е тоя път, няма да стане. - отвърнал другия, с усмивка.
Станал, нашият, отишъл пак при човека в дъното и пак с всичка сила го пернал:
-Аре, бе Пешо, бе, не се прави. 10 минути те гледам вече, сигурин съм, че си ти!
-Господине, за пореден път Ви казвам, че ме бъркате. - троснал се другият.
-Е стига, не може да бъде, ама не можете да си представите, колко си приличате. - извинил се нашият. Върнал се на своята маса и доволно прибрал и вторите 5 лева.
В това време, раздразнен от наложения тормоз, потърпевшият станал, събрал си нещата и се преместил на втория етаж на заведението. Минали се, неминали 5-6 минути и нашто момче пак казало:
-Айде на бас, за още 5 лева, че пак ще ида, при ония същия, ще му плесна още един зад врата и той пак нищо няма да направи.
-Нека бъдат 10. - приел приятелят му, с тотално недоверие.
Станал нашият, качил се на втория етаж, приближил се отзад, на същия човек и с всичка сила му плеснал един зад врата, като развеселено добавил:
-Абе, Пешо, ето, каде си бил, бе, братче.. Аз заради тебе, тука долу на един човек, горкият, му запалих врата докато те открия...