Страница 1 от 1

Летище Варна до Автогара

МнениеПубликувано на: 1 Юни 2006, 10:16:39
от Igel
Здравейте, имам нужда от малко помощ! В неделя сте летя за БГ - Варна, проблемът, е че не познавам града и до сега не ми се е налагало да се оправям сама..... Някои може ли да ми каже как от летището да стигна до автогарата, трябва да стигна до Стара Загора. Благодарна съм за всяка информация!

Re: Летище Варна до Автогара

МнениеПубликувано на: 1 Юни 2006, 10:40:51
от azbuk
Igel написа:Здравейте, имам нужда от малко помощ! В неделя сте летя за БГ - Варна, проблемът, е че не познавам града и до сега не ми се е налагало да се оправям сама..... Някои може ли да ми каже как от летището да стигна до автогарата, трябва да стигна до Стара Загора. Благодарна съм за всяка информация!


здрасти. понеже си от стара загора, а аз съм родена там, трябва да се опитам да дам някой акъл. :) :)

от летището във варна има автобус до автогарата, не знам обаче на колко време върви. иначе автобуси за стара загора има редовни. ако пристигаш обаче с онези ужасни нощни полети, може да е проблематично и да трябва да хващаш такси. ако е такъв случаят, кажи и ще питам снаха ми за телефони на евтини таксита. тя трябва да знае, защото е от варна. аз едно време ги имах, но тъй като отдавна не съм си ходила, съм ги забутала някъде.

МнениеПубликувано на: 1 Юни 2006, 15:51:30
от liverbird
Забравила съм вече номерата на евтините таксита във Варна за жалост :evil: , само помня, че се возих все с Ласия, може и да успееш да им намериш номера в интернет. За информация можеш да погледнеш и на този сайт www.moreto.net .
Автобусът, който ще ти е най-удобен е 409. На летището трябва да питаш къде е спирката му; той пътува директно до автогарата и то за не повече от 15мин. Дори да е нощен полет няма да е такъв проблем, защото лятото,мисля, тръгват автобусите от към 4.30ч даже.

МнениеПубликувано на: 1 Юни 2006, 20:41:44
от Igel
Пристигам по обяд във Варна, предполагам, че това доста улеснява нещата... Благодаря много за информацията :) :)