• Advertisement

БГ Парти в Есен, 21.11.09

Мястото за обяви за партита.

БГ Парти в Есен, 21.11.09

Мнениеот tencho » 11 Ноември 2009, 20:33:14

21.11.2009
Eckenbergstr. 11-13
45307 Essen

Идеята зa подобно Парти, обединяващо Майстера и Екенберг я имаше от доста време. Сега след обявяването на Essen за Kulturhauptstadt Europas 2010 се почувствахме и ние длъжни да допринесем с едно "светско" събитие за подобряването на културно-развлекателният живот на българите в Германия, и по-конкретно на тези в NRW!

И както винаги пак под влиянието на неустановено количество longdrinks (а май и друго имаше...), и с присъединяването на Иво (Дортмунд) се роди и тази тройна Парти-Коалиция -> Майстер-Екенберг-Дортмунд.

В качеството си на председател, призовавам всички наши "гласоподаватели" да се явят на 21.11.09 на горе посоченият адрес и да отпразнуват с нас по български падането на "великата Есенска стена" ( а и на задръжките!).

За доброто настроение ще се погрижат двамата Dj-и (и озвучаването от Майстера), комбинирайки най-доброто от Dance, House, R&B, Retro а и Чалга (предимно песни с неопределена политическа, за сметка на сексуална ориентираност, възпяващи нуждите на различни слоеве на българското Парти-общество (Всичко ми дай, Още... Къде си батко... и много други).

Цените на "течните ваксини" против грип (свински, телешки или птичи), а и други, си остават традиционно ниски, а за "болните" от Глад, ще има животоспасяващи "комплекти" за оказване на първа помощ - гарант за вашето здраве и приповдигнато настроение!

Началото на Партито е в 22:30, като за най-нетърпеливите до 23:30 входът е БЕЗПЛАТЕН! След това ще бъде повдигната "такса за участие" в размер на 3 €.


P.S. Happy End-а се очаква да настъпи към 6:30+... тъй като пиенето надали ще свърши... :D
Прикачени файлове
tencho
Нов потребител
Нов потребител
 
Мнения: 1
Регистриран на: 11 Ноември 2009, 20:22:58
Благодарил: 0 пъти
Благодарено: 0 пъти

Назад към Парти

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 4 госта

  • Advertisement