Е, сварено и нарязано говеждо шкембе има в Кауфланд и Реве

. Останалото са прясно мляко, червен пипер, брашно, чесън и оцет. Те също се намират лесно

. Друго за едно шкембе не ти трябва.
Според мен трябва да си намислиш нещо, което да е нещо от сорта на специалитета на кръчмата. Когато в Хайделберг имаше ресторант Тангра, се предлагаше и един едноименен стек, демек стек Тангра

. Всеки път, когато съм си поръчвал от него, никога не съм съжалявал. Стек като стек, но начинът на приготвянето правеше разликата.
Въобще, сякаш не е толкова важно какво да е, а каквото и да е, как точно ще е приготвено. Вземи един пататник и една картофена салата например. И двете са общо взето едни нищо и никакви картофи. Но балкан разлика между пататник и картофена салата. Картофена салата ще си поръча ли някой? Е, добре, ще си поръча от нема и къде като гарнитура към нещо си. Пататник ще си поръча почти всеки и ще повтори.
Това е супер идея. Ако чакаш хората да ти казват какво да слагаш в менюто, то къде ще му излезе края? Избери си ти няколко неща, които наистина можеш да приготвиш така, че да се разчуеш

Можеш ли да правиш пататник? Ако можеш, погрижи се, че да го опитат. Веднъж като го опитат, ще пратят и други да го опитат. Ако не е пататник, нека нещо друго да е. Ама да е volltreffer. Щото, то ако е за самото ядене, ще се зацепя в най-близкия азиатски имбис или дюнерджийница, и пак ще се заситя. Обаче ако знам, че при теб има бомбастичен пататник, от съседното село колата ще запаля или на електричката ще се кача, за да си направя кефа с един от твоите пататници