Страница 1 от 1

Моля за съвет

МнениеПубликувано на: 31 Октомври 2011, 15:06:35
от elli123
Първо здравейте на всички.. тъй като ни се налага до две три седмици да напускаме България бих помолила за съвет какво трябва и не трябва.. така започвам накратко Разведена съм с две деца от първият ми браг едното дете е втори клас на 8год. а другото на 4 в детска градина живея на семейни начила с приятеля си от 3 год. и половина преди няколко дни се върна от Германия беше за седмица там в Дуизбург намери си добра работа с договор регестрира се вече там на адрес и се върна за нас... моляви кажете какви документи са нужни за Германия за децките надбавки за училище и детска градина? някой казват да сключим брак по добре нужно ли е? разбрах за зелените карти за мен и децата тази седмица ще пусна да се правят.. но какви още документи всеки казва различно и вече и ние самите не знаем..нямаме намерение да се връщаме в България поне за сега за напред ще видим.. а трябва самаи да си оправим документите защото после няма кой от тук да ни ги оправя.. Благодаря ви предварително :) и Молим за съвети.. какво точно трябва

Re: Моля за съвет

МнениеПубликувано на: 31 Октомври 2011, 15:48:24
от velingrad
Дори и отговорът ми да ви се стори непривлетлив, прочетете форум "Семейство" + форум "Документи". Надали има нещо неописано. Успех!

Re: Моля за съвет

МнениеПубликувано на: 31 Октомври 2011, 16:11:40
от elli123
velingrad написа:Дори и отговорът ми да ви се стори непривлетлив, прочетете форум "Семейство" + форум "Документи". Нада ли има нещо неописано. Успех!

никаде не намирам Документи :(

Re: Моля за съвет

МнениеПубликувано на: 31 Октомври 2011, 17:15:15
от velingrad