Страница 1 от 1

Пътуване до Милано

МнениеПубликувано на: 11 Декември 2011, 11:52:53
от affetto
Планувам да пътувам през март до Милано. Погледнах в интернет каква е цената на самолетните билети и най-евтино е както в много други случаи с ryanair. Проблемът е, че самолетът каца на летището Бергамо. Знае ли някой дали от там има редовни автобуси до Милано или как е най-удобно и най-евтино да се преодолеят тези 45 км разстояние? :) Благодаря предварително на отзовалите се! :) Познанията ми по италиански не са от най-обширните, така че искам да съм предварително наясно.

Re: Пътуване до Милано

МнениеПубликувано на: 11 Декември 2011, 14:35:08
от naselo
На страниците на райън, на миланската община, на летището и още тук там може да си провериш точната цена на автобусите на английски. Редовни са, 13 евро беше двупосочния или еднопосочния. Има два или повече вида автобуси с различна цена и обслужване.
Английски знаеш ли?

Re: Пътуване до Милано

МнениеПубликувано на: 11 Декември 2011, 16:49:43
от affetto
Благодаря, явно този момент съм го пропуснала. Сега погледнах по-обширно в сайта и открих това, което имаш впредвид, а езикът не е проблем. ;-)

Благодаря още веднъж за бързия отговор. :thumbleft:

Re: Пътуване до Милано

МнениеПубликувано на: 20 Декември 2013, 00:29:32
от ejko
Пътувал съм с http://wizzair.com/bg-BG/Select .
Буквално на изхода на гарата има автобуси за Милано на всеки 10-15 мин. Не си взимай билет от гишетата, направо излез и си избери този, който тръгва веднага. Можеш да платиш на стюарда и ще получиш билет. Няма само от 01.00 до 04.00 часа, но това не мисля, че те касае. Първата му спирка е в периферията на Милано (зеленото метро "Кашина Гоба" а последната на централната гара. Там имаш две метра(зелена и жълта линия), връзка с Малпенса и Линате (другите две летища), трамвай, тролей 90 и 91, който върти по вътрешното "околовръстно" и др, връзки.
Лек път.