Страница 1 от 1

Допитване от Асоциацията на Българските Студентски Сдружения

МнениеПубликувано на: 8 Ноември 2007, 16:40:35
от Dickinson
На 22. Юни 2007 бе създадена Асоциация на българските студентски сдружения в Германия. Във връзка с учредяването събираме идеи и предложения за нейното бъдещо развитие. Целта е да се съберат предложенията на колкото се може повече български студенти, живеещи в Германия, и на базата на тях да се изготви agenda, по която Асоциацията да започне своята дейност.

За да уважим представите и изискванията на всички българи в Германия за дейността на Асоциацията и за да не пропуснем нито една свежа идея, молим желаещите от вас да се включите активно в брайнсторминга и да изпратите своите предложения до 11.Ноември (неделя) на емейл tsvet_prokopieva@yahoo.com .

МнениеПубликувано на: 12 Ноември 2007, 12:05:50
от bahq
хм това може би трябваше да го публикуваме в някои други форуми, където вече влизат хора, защото този още не е известен... както и да е :) некст тайм!

МнениеПубликувано на: 12 Ноември 2007, 16:17:48
от Dickinson
Това е официалният форум на асоциацията!Ако имаш някакви други предложения относно това,можеш да ми ги пратиш на ЛС и ще бъдат разгледани от IT ресора на асоциацията

МнениеПубликувано на: 20 Ноември 2007, 21:25:25
от Madlena
Здравейте!

Аз имам един въпрос и едно процедурно предложение.

Въпрос- има ли вече събрани идеи за бъдещи проекти? Би било супер да споменете една-друга, колкото и налудничави да са, за да могат хората, които посещават форума и за пръв път чуват за Асоциацията, да си изградят някаква представа за целта на организацята, а тези от нас, които са запознати, да си дадат мнението. Вече над 200 човека са чели съобщенията във форума и като че ли никой не се осмелява да напише нещо.
И това е моето процедурно предложение- да се напише малко повече за това кой стои зад тази Асоциация, какви са нейните по-конкретни цели и т.н.- във форума или в отделна статия в „Заедно“ .Ако вече има такава информация на сайта и просто е убягнала на погледа ми, моля предварително за извинение.

Поздрави от Кьолн,
Мадлена

МнениеПубликувано на: 21 Ноември 2007, 01:18:15
от Teach
Като за начало в този късен час ще покажа кой стои зад асоциацията:

Изображение


От ляво на дясно: Георги Филчев (Карлсруе), Иван Иванов (Нюрнберг/Ерланген), Иван Пепелов (Дармщад), Галин Кирев (Кьолн/Бон), Павел Павлов (Кьолн/Бон), Иван Младенов (Карлсруе)

Не присъства: Ивайло Кънчев (Мюнстер)

Това бяха в началото, после към УС бяха присъединени и представителките от Манхайм Ваня Никова и Цвет Прокопиева, на които не разполагам със снимки.

Ето отговор на една част от въпроса на Мадлена, за останалото ми се спи твърде много :)

Поздрави от Карлсруе,
Иван Младенов

МнениеПубликувано на: 21 Ноември 2007, 18:31:07
от Dura_lex_Sed_lex
Малка поправка само към казаното от Иван, Галин Кирев е от Нюрнберг/Ерланген, а не Кьолн;).
Ще си позволя и да дам още малко инфо, учредители на асоциацията са студентските и академични дружества "Будители" Кьолн/Бон, "Златен век" Нюрнберг/Ерланген, "Импулс" Karlsruhe, "Кирил и Методий" Karlsruhe, "Паисий" Мюнстер, "Съединение" Darmstadt и "Хъшове" Берлин (последните са асоцииран член). Учредителната среща беше юни 2007 в Karlsruhe. На 1-то извънредно общо събрание преди около месец в Кьолн пък към асоциацията се присъединиха и сдруженията "Бай Ганьо" Mannheim, и "Fanclub Bulgarien" Кобленц (второто засега като асоцииран член).
Мдр какви са резултатите от този ваш brainstorming:)?