Страница 1 от 1

Концерт на Металика в Осло 02.Май.2018

МнениеПубликувано на: 23 Септември 2017, 18:52:33
от ivo_hristov_
Здравейте,
аз живея в Германия и преди няколко месеца закупих за моето семейство 4 билета за концерта на Металика в Осло през май догодина. Обаче за съжаление няма да можем да пътуваме.Обаче сега не мога да препродам билетите, които изобщо не са евтини. Закупени са от Тикетмастър, който не дава възможност за препродажба а и от там ми теглиха една майна. В най-разпространениете сайтове за препродажба на концертни билети, това събитие не се предлага. Единствено в един норвежки сайт намерих предлагани билети но всичко е само на норвежки и не разбирам как функционира продажбата. Става въпрос за този сайт:
https://www.finn.no/bap/forsale/search. ... =metallica
Моля ако някой може да ми даде съвет какво да направя, нека сподели. Или ако има някой който се интересува от това събитие, или може да ми обясни как функционира схемата на този сайт до ниво с което сам да се оправя. Също така ако някой може да препродаде билетите, ще получи процент от сумата. Въпроса е Да не се загубят парите които са дадени за тези билети. Става въпрос за 4 билета Е-Tickets PDF формат за разпечатване.

Благодаря предварително
Иво

Re: Концерт на Металика в Осло 02.Май.2018

МнениеПубликувано на: 23 Септември 2017, 23:00:18
от ivo_hristov_
Да, но в ebay за този концерт не се предлага нито един билет. Очевидно норвежците не ползват ebay за подобни продукти а други сайтове. Например в този норвежкия се предлагат много, само че единственият език е норвежки, което ме затруднява. Така че ebay просто не става, или трябва да разчитам на някой заблуден фен.