• Advertisement

Парламентарни избори - 05.07.2009

Еми за тва, онова и т.н. Тука може да пише всеки по всички теми, които го вълнуват.

Парламентарни избори - 05.07.2009

Мнениеот lazar_lulchev » 2 Юли 2009, 19:37:22

Уважаеми Дами и Господа,

Във връзка с постъпилите през последните няколко дни искания за откриване на втора избирателна секция на територията на Дания за парламентарните избори на 5 юли 2009 г., въпреки кратките срокове, посолството успя да извърши необходимото за откриване на втора избирателна секция на територията на Дания в гр. Орхус.

Всички български граждани на територията на Кралство Дания могат да упражнят правото си на глас на 5 юли 2009 г., от 06:00 до 19:00 часа:
ü в сградата на посолството на Република България на адрес:
Gamlehave Alle 7
2920 Charlottenlund
København
ü в избирателната секция, разкрита в гр. Орхус на адрес:
Ryesgade 29, 3th floor
8 000 Ǻrhus C

Право да избират народни представители имат българските граждани навършили 18 години към изборния ден включително, с изключение на поставените под запрещение и на изтърпяващите наказание лишаване от свобода.
Избирател, който не е включен в избирателния списък въз основа на подадено заявление, се вписва в списъка от секционната избирателна комисия в деня на изборите.
Гласуването на българските граждани в чужбина се извършва след представяне на валиден български паспорт, лична карта или военна карта. В случай че срокът на валидност на паспорта или личната карта на избирателя е изтекъл, той се допуска до гласуване, ако представи удостоверение, издадено от дипломатическо или консулско представителство на Република България, че е подал заявление за издаване на нов паспорт или лична карта.
Моля да предоставите настоящата информация за провеждането на парламентарни избори в Република България на Ваши близки и познати, които живеят или пребивават в Кралство Дания.


ПОСОЛСТВО НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ
КОПЕНХАГЕН

ред: vel...
Нека ЗАЕДНО помогнем на хората да разберат, че ни има и сме ЗАЕДНО
Аватар
lazar_lulchev
Роден писач
Роден писач
 
Мнения: 571
Регистриран на: 27 Август 2008, 00:00:00
Местоположение: Aberystwyth, The United Kingdom; Århus , Danmark
Благодарил: 0 пъти
Благодарено: 9 пъти

Назад към Общ форум

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 4 госта

  • Advertisement