Хей

Предлагам квартира в Кьолн, който е заинтересован да продължи да чете, моля

Стаята е голяма 10 km2, в квартал, намиращ се на 3 мин. от идеалния център (с метро или колело, че и пеша - все толкова

) и на 18 мин, от университета.
Намира се на ул. Deutz- Kalkerstrasse 122, може да поогледате в google maps, блока се вижда идеално, стаята е в тристаен апартамент, който е функционално обзаведен, модерен и с всички налични техники и устройства! (Има WiFi, миялна машина, печка последен модел, пералня и всякакви допълнителни "екстри"...)
Стаята е перфектно обзаведена - в цветове бежово и синьо - ламиниран паркет, съчетан със скъп диван, на който се разпльоквам с удоволствие, след цял ден анатомия, а върху дивана ми е леглото (легло 2ри етаж

от което не се пада

, освен, ако се въртиш като цистерна в него!
Има мултифункционално бюро, към което има и допълнителна, по- ниска дълга маса на колела, два големи бежово- сини гардероба, единият е с голямо огледало, а другият е в съчетание с ракла, много удобно.
Има сини щори, които ми внасят супер настроение в стаята, особено, когато свети слънцето следобеда

И няма как да не пропусна съседите ми, смятам, че е редно да спомена, кои още живеят в апартамента:
И двамата са мъже, единият е на 34г., женен и с деца, работи от време на време в този град, поради което много рядко е в стаята си- т.е. около 6 пъти месечно се виждаме.
Другият ми съсед си живее постоянно в апартамента, неговият брат всъщност е наемодателят.
Вторият е на 40г., много е мил, защото аз често нямам време (следвам медицина) и преди да се прибера вкъщи му се обаждам и го моля да сготви нещо или да ми помогне с документи, или, или, много е услужлив. С никой един от двамата нямам проблеми.
Написах целият роман и последните изречения, тъй като на мен не ми беше споменато за двамата ми съседи и когато пристигнах там, бях учудена и сконфузена, защото не ги познавах и не знаех какво да очаквам. Сега, не искам и аз да си мълча само и само, за да си "пробутам" квартирата на някого.
P.S. не искам много да се местя, тъй като наистина ми харесва да си обитавам тази стая, но тъй като се издържам сама, не мога да продължа за дълго да съм там (наемът е 275 EUR, доста добре за това, което получавам в замяна, но..
Кьолнската катедрала е на 3 мин. път, минавам покрай нея и красивите мостове всеки ден, към унито или нанякъде другаде.
Известната Lanxess Arena е на 1 мин. път, срещу U- Bahn, един от известните молове в Кьолн е на 2 мин. път с метро, което е удобно, тъй като магазините и аптеките в него работят до най- късно, демек лукс за Германия като цяло

Това е

който иска повече инфо от това да ми пише!