Здравейте ,
Кандидатствам в 4 Университета в Холандия измежду ,които и Хага /специалност межд.право/
Стигнах до последния етап на дългата процедура , но накрая ,когато трябва да изпратя съответно дипломата си за завършено средно образование ,съответно преведена и легализирана разбира се се получи нещо много странно и нелогично.....
След многобройни запитвания и имейли се оказва , че не позволяват изпращане онлайн , а съответно оригинала по пощата не искат да го пращам .
Единствения вариант , за който ми пишат не знам колко пъти вече е ...да отида там септември с оригиналната диплома и ...така щели да завършат комплектоването на докумените ми и да ме запишат !!!!
Разбира се февруари получих оферта с условия , но ...да отивам до там без предварително да имам съобщение ,че съм приета ....звучи невероятно просто !!!!
Има ли някой , който е минал по този път и е наясно с процедурата ....Моля Ви за информация , защото времето лети , а аз не знам какво да правя ...повече не мога да ги питам за това , получавам неизменно същия отговор
Детелина