Tangerine88 написа:От няколко дни съм се махнала а проблемите със старите ми колеги и работодатели продължават.
Първо - бях си в отпуска и тя беше прекратена предсрочно, защото на злобната ми колежка й било дошло нещо на ум (или просто, за да ми го върне, заради това, че напускам). Разбира се, аз не се явих на работа - никой няма право просто ей така да си ми прекратява отпуската (да не говорим, че през това време аз си бях в България, вероятно трябваше да си анулирам билета, защото на някой нещо си му било скимнало).![]()
Второ - очакваха ме да се върна отново на работа при тях.Дори ми пращаха забавни съобщения и план за месец юли, в който аз фигурирах.
Твърдяха, че са намерили ДВЕ нови момичета(в плана, нови хора не фигурираха). Явно и две седмици са им били много и скоропостижно са се махнали.
Очевидно, че не аз съм била проблема след като и други хора не могат да се сработват с тях.
Странно, защо са ме чакали да се върна след като демонстративно си опразних шкафа и тихомълком се изнесох.![]()
Това са майтапите в общи линии - първо всячески се опитваха да ме изгонят, после не спряха да ме търсят и да искат да се връщам. Явно за тези хора поведението им е било приемливо за самите тях. Да не говорим, че дори и колегите ми са ме подстрекавали да съм напускала сама или просто да си тръгна.
Сега като целта е постигната изведнъж: Ама защо? Ние какво сме направили?
...защо ли почнах да си мисля, че фантазията ти е особено добре развита..