Ivo Georgiev написа:Съфорумници, някой знае ли какво представлява Посредническия бон, за който питат или изискват някой работодатели в Германия явно?
Това да не си го превеждал с Гугъл Преводач ?
Ivo Georgiev написа:Съфорумници, някой знае ли какво представлява Посредническия бон, за който питат или изискват някой работодатели в Германия явно?
Съфорумници, някой знае ли какво представлява Посредническия бон, за който питат или изискват някой работодатели в Германия явно?
Ivo Georgiev написа:Скъпи съфорумници, имам към Вас следния въпрос - Имам дете на 2 и половина години. В случай че заминем за Германия и го вземем в рамките на няколко месеца - примерно преди да навърши 3 години, може ли да бъде записан на детска градина или ясла там? Или е още малък? Тоест - на тази възраст има ли право да ходи ня ясли в Германия, или друг род детски заведения. Или ще трябва някой на първо време да го гледа?
Ivo Georgiev написа:А какво е KRIPE? Значи няма да се наложи ако го вземем в Германия да се налага единия да не работи за да го гледа до еди си коя възраст?
Ivo Georgiev написа:А какво е KRIPE? Значи няма да се наложи ако го вземем в Германия да се налага единия да не работи за да го гледа до еди си коя възраст?
Ivo Georgiev написа:Да бе верно, извинявай. Все още съм новак с немския...
А какви са им правилата на яслите знаеш ли? От към условия изисквания и колко по-ранно може и трябва да се запише. Или е строго индивидуално за всяка ясла или град.
Май ще се ориентираме към Манхайм или околноста. Там намерихме вариант и познати, които да ни ударят рамо.
Ivo Georgiev написа:Да бе верно, извинявай. Все още съм новак с немския...
А какви са им правилата на яслите знаеш ли? От към условия изисквания и колко по-ранно може и трябва да се запише. Или е строго индивидуално за всяка ясла или град.
Май ще се ориентираме към Манхайм или околноста. Там намерихме вариант и познати, които да ни ударят рамо.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта