dinapd написа:Оказа, се измама, благодаря на всички! Имам един въпрос,възможна ли е злоупотреба с личните данни на мъжа ми, защото сглупихме и изпратихме номера на личната карта? Той е с немско гражданство.
Как разкрихте измамата?
dinapd написа:Оказа, се измама, благодаря на всички! Имам един въпрос,възможна ли е злоупотреба с личните данни на мъжа ми, защото сглупихме и изпратихме номера на личната карта? Той е с немско гражданство.
max написа:dinapd написа:Оказа, се измама, благодаря на всички! Имам един въпрос,възможна ли е злоупотреба с личните данни на мъжа ми, защото сглупихме и изпратихме номера на личната карта? Той е с немско гражданство.
Как разкрихте измамата?
изпратихме номера на личната карта? Той е с немско гражданство.
Stojan написа:изпратихме номера на личната карта? Той е с немско гражданство.
Зависи, аз на първо място се сещам, че ако сте свързани с България, могат да му оформят някой кредит и да ви вземат някой имот. Няма да сте първите.
Дано не сте пратили фотокопие!
Stojan написа:Няма нужда даже да се ходи. Има Internet Wache. В някои ландове е Online-Wache. Там може да се подаде Anzeige.
zlateto написа:Случаят на @dinapd е един от най-популярните опити за измама в бранша:
dinapd написа:..как може да проверим частно лице, което ни предлага апартамент? На съпруга ми му предстой да разгледа един апартамент от обява във вестник. Предполагам, че след, като се предлага от агенция, те си проверяват, но как да проверим от частно лице, за какво да внимаваме
bknf написа:dinapd написа:..как може да проверим частно лице, което ни предлага апартамент? На съпруга ми му предстой да разгледа един апартамент от обява във вестник. Предполагам, че след, като се предлага от агенция, те си проверяват, но как да проверим от частно лице, за какво да внимаваме
По-скоро е обратното. Тоя който ще ви избере като наематели, ви проверява вас. Иначе е важно, какъв договор подписвате. При какви условия - какво пише вътре. Мъжът ви нали знае немски?
Иначе какво конкретно искате да му проверите на частното лице?
bknf написа:Мъжа ми говори немски, ще чете внимателно.
Въпроса е дали могат да ни покажат чуждо жилище или нещо подобно, не знам и аз вече, човек почва във всичко да се съмнява. Извинявам се за лайшкия въпрос.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта