ysmivka написа:Срам ме е да ви чета. Затова и няма да го направя. Не ми казвайте, че никой от вас не е бил наклеветяван и плащал лъжите на немците.
itzo написа:Той тоя е ЕУ гражданин и не му трябва паспорт, за да пътува, може с лична карта. Забравил си май. И аз сам си се смях 5 минути, като прочетох "биодойчер"
pinco написа:drebosyk написа:Мое мнение: не трябва да се подчертава какъв е - българин , циганин, сирийец, марсианец...все тая. Важното е, че това се случи тук! Това трябва да се прекрати, а до момента не виждам какво прави полицията по въпроса. От нова година 2015 насам, аз виждам едни неща които се случват тук, но полицията не прави нищо за да ги предотврати. Защо? Защо преди декември 2015 имаше ред, а сега няма? Въпроса е защо не се спира това? Защо аз като данъкоплатец на тази страна вече нямам доверие в полицията?
Значи когато българин извършва престъпление няма значение какъв е, когато е бежанец има, и то голямо.
drebosyk написа:pinco написа:drebosyk написа:Мое мнение: не трябва да се подчертава какъв е - българин , циганин, сирийец, марсианец...все тая. Важното е, че това се случи тук! Това трябва да се прекрати, а до момента не виждам какво прави полицията по въпроса. От нова година 2015 насам, аз виждам едни неща които се случват тук, но полицията не прави нищо за да ги предотврати. Защо? Защо преди декември 2015 имаше ред, а сега няма? Въпроса е защо не се спира това? Защо аз като данъкоплатец на тази страна вече нямам доверие в полицията?
Значи когато българин извършва престъпление няма значение какъв е, когато е бежанец има, и то голямо.
Кой е казал че има значение ? Аз просто казвам, че трябва да се обърне внимание на това как да се борим срещу престъпността, а не кой какъв е и от каде идва.
pinco не ме нападай, не съм расистка,няма и да бъда. Етноса на някого никога не ми е било проблем. Проблем ми е престъпността. Смятам че полицията можеше да направи повече. След като не си ме разбрал, не е нужно да ме обиждаш. Нормално е когато има дискусия хората да са на различни мнения. Не е нормално да се обиждат, поправете ме ако греша.
ivo75 написа:За всички арийци между нас, чувствителните родолюбци и за....останалите от нас. Мисля, че темата е подходяща да отдадем почит на гения Димитър Стоянов.
Срещнали се на полянка,
прабългарин и славянка.
Цуни-гуни, вади-тури,
народили чукундури.
Хем ебливи, хем крадливи,
но най-вече завистливи.
pinco написа:Ама поетът да не се е объркал нещо, май става въпрос за циганите, не за българите
rikiking написа:Прочетете го и помислете, не наблюдаваме ли описаното от Хайне ежедневно и на всяка крачка в Германия?
Mony60 написа:rikiking написа:Прочетете го и помислете, не наблюдаваме ли описаното от Хайне ежедневно и на всяка крачка в Германия?
Не, Рики, не може да слагаш тиролците в един кюп с прусаците. Единствено с баварците и то само с тези, които не са виждали университет от вътре.
Жалко, че Стоян не се вясва напоследък, той щеше да те освети по темата.
Назад към Da werden Sie geholfen
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 4 госта