amatama написа:имайте предив че отивайки в Германия,блокирате бъдещото си развитие,Германия отдавна не е онова което беше (ако изобщо е била нещо) немския е труден и безпереспективен език,с него само ще си загубите времето.Германия отдавна не е спокойно и сигурно място.ако аз съм изправен пред вашия избор бих избрал Ирландия-Дъблин. спокойно сигурно място с висок стандарт на живот.перескепктивно във всяко отношение-английския е вратата към света-Канада,САЩ,Австралия-от тук вашата професия може да градира към космическите програми,които за сега са силно развити само в англоговорящите страни.изобщо отиването в Германия е отиване в нищото .
onufriy написа:Каква спецалност иска да вземе жена ти? Имай предвид, че Хайделберг, според мнозина най-добрата уни клиника в Германия, е на един хвърлей камък. После, лекарите, в зависимост от специалността, имат сравнително добри карти да работят в дълбоката провинция с добри заплати. Така че давай! Парите, които ти предлагат са близо до подигравката, но след като научите немски, с вашите специалности, вие ще диктувате условията. Ако парите са ви чак такъв приоритет, вратата на Швейцария ще е отворена за вас.
amatama написа:Германия потъва със скороста на тъмнината,по ясно от това няма как да ти го кажа
amatama написа:имайте предив че отивайки в Германия,блокирате бъдещото си развитие...
Да, и човека казва чеitzo написа: Верен ще дойде оня лаф, че когато зададеш някакъв въпрос в български форум почват да ти обясняват колко си глупав.
amatama написа:немския е труден и безпереспективен език, с него само ще си загубите времето
amatama написа:само слеп човек мое се радва че е дошъл в ГерманияСтефанов добре дошъл в клуба на преeбаните тарикати
[/quote]Stefanov85 написа:
Иначе в Швейцария бихме живели. Примерно в Цюрих, само да не е в Базел
itzo написа:Ами какво чакаш, хващай влака. Не може ли тези високопроникновени спорове да си ги водим в темите, предназначени за дърдорене, тоест в раздел"Политика"? Тук човекът очаква някакво съдействие, щото.
П.С. По темата, към автора- търсенето на свястно жилище напоследък може да бъде доста неблагодарна и продължителна работа. Ходиш уж на оглед, а там теб те оглеждатПравилно си се ориентирал да дойдеш първоначално без семейството.
чнг написа:Защо не би живял в Базел ? Имат си Здраве и Въздушен транспортЩе научиш хем немски, хем френски с един удар два заека
Stefanov85 написа:...Германия не е перфектна страна...
Stefanov85 написа:...Не съм много очарован от идеята да се използва агенция, след като съм чувал колко високи комисионни взимат ...
Stefanov85 написа:...Не съм много очарован от идеята да се използва агенция, след като съм чувал колко високи комисионни взимат ...
Stefanov85 написа: Относно квартирата попитах и от фирмата ми обясниха, да не се притеснявам. Работели с местни брокерски агенции и много бързо щели да ми намерят квартира. Не съм много очарован от идеята да се използва агенция, след като съм чувал колко високи комисионни взимат..
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 4 госта