Приятелката ми говори испански и малко английски. Работи в логистиката на транспортна фирма като спедитор и отговаря за връзките им с Испания. Работила е и продавачка в магазини като Адидас.
Аз сега работя в Кока Кола като търговски представител вече 2 год. Работил съм доста лета по морето ни като помощник готвач и сервитьор.
Работливи сме, искаме да работим, но съответно да имаш шанс за един по-хубав живот. А не някакви вечно гладни политици да ни крадат и баламосват цял живот...
Сега ще почваме уроци по немски тук в Силистра, за да ни е по-лесно като дойдем..живот и здраве, и късмет най-вече. Нямаме никакви познати в Швейцария и леееко ни е страх, но страшно много искаме да заживеем на едно по-приятно и развито местенце. Знаем, че в началото ще е адски трудно. Ще работим вероятно за минимални заплащания, не толкова престижна работа, но сме съгласни, понеже сме сигурни, че ще се трудим за нещо повече и ще се докажем и успеем.
Та към въпроса.. Мислите ли, че имаме шанс за да успеем ? Кой каквото мисли, да сподели моля... пък дори да иска някой да съдейства не бихме се разсърдили