amatama написа:най важното което требва да знаете че от вътрешната страна на DE има надпис : "Надежда всяка тука оставете!" и това напълно сериозно !учете английски мястото е Австралия- балгодарности приемам под всякаква форма !
itzo написа:Баси, вие двамцата, дето единият все се хвали, че не плаща данъци на тъпите германци, а другият цоца социални и хапе ръката, дето го храни, наистина ли нямате с какво друго да си играете?
Tinna написа:Добре, разбирам че и в Германия положението не е много розово, но сигурно няма да е като тук. Работиш за 400 лв. и образование ти искат. Затова писах ако някой може да ми даде съвет, кое е най - важното което първо трябва да направим.
Затова писах ако някой може да ми даде съвет, кое е най - важното което първо трябва да направим.
lchan написа:1. Надявам се имате подсигурена квартира - да се регистрирате на адрес бързо.
2. Банкова сметка
3. Учете немски в интерграционните курсове
Лично аз така направих. Успех!
Преди 3 год. отидохме за малко и тогава си направихме адресни регистрации, но не знам дали са валидни още.
Работиш за 400 лв., и образование ти искат.
Затова писах ако някой може да ми даде съвет, кое е най - важното което първо трябва да направим.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта