ysmivka написа:Изненадана съм леко, че точно ти отговаряш по този начин. Да всеки има право на личен избор, но дали всеки разбира какво се случва около него. Тази да го наречем процес е много агресивен, хората се оплитат в лъжи, измами, провокации, манипулации, настройват се един срещу друг, а който трудно се подава на манипулиране бива брутално директно с криминални методи преследван.
Всеки има право на личен избор, но дали всеки разбира какво се случва около него. Тази да го наречем процес е много агресивен, хората се оплитат в лъжи, измами, провокации, манипулации, настройват се един срещу друг, а който трудно се подава на манипулиране бива брутално директно с криминални методи преследван.
Аз съм на мнение, че българите не разбират в каква ситуация се намират.
bknf написа:Тоест, в какво се състои изненадата? Честно казано, на тоя въпрос отговорих съвсем спонтанно и набързо. Даже и не се бях замислял, над него. Не го си го бях и задавал.
andrian99 написа:Отдавна се питам, имаш ли някакви психични отклонения ?
andrian99 написа:Aми чета те от 2008 - и почти е сигурно.
ysmivka написа:Изненадата дойде от там, понеже смятах, че ти в мненията си пускаш малко вятър тук, малко там, колкото съвсем да допълниш дезинформацията от мнения.
ysmivka написа:Точно това най-много ме удивлява, как никой не си задава въпроси, но иначе на всеки всичко му е ясно.
Дебилизация – это намеренное и ненамеренное, направленное и всеобщее ограничение позитивно-творческих умственных, чувственных и социальных способностей, с которыми люди естественным образом приходят в мир.
Можно сказать, что дебилизация избавляет людей от самих себя.
Согласно результатам исследования, проведенного фондом «Эдьюкейшн траст», чрезвычайно низкий уровень интеллектуальных способностей четверти американской молодежи не позволяет ей поступить на службу в армию Соединенных Штатов.
ysmivka написа:andrian99 написа:Aми чета те от 2008 - и почти е сигурно.
Това е повече от интересно, защото аз съм регистрирана на 21 октомври 2011г. Ако нямаш какво да кажеш по темата, не ме занимавай с глупости.
bknf написа:Айде сега да разберем, каква е тая "дебилизация" и какво означава тя. През гоогле ми излизат отговори (само)
на руски. Синоним според мен е - "затъпяване...
Тоест, ти предполагаш понякога, че хората, които и без това останаха тука няколко на брой, пишат тука по нещо - за да допълват дезинформацията.)
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта