criyo написа:Да кажеш че кух прави ремикси на сватбарска музика...не знам, доста е далече от турбо-фолк-днб, хех чувал съм за srbscore, ама сърби да ремиксират днб в тяхната чалга, дори да го има е много по-различно от теодосии спасов и кукер ремиксед. Поне чула ли си албума? Все пак не смятам, че е правилно човек, който слуша артистите на хоспитал и ренегейдж да няма уважение към кух, който наистина се доказа като талант, най-малкото е вторият човек издал винили в чужбина със своя музика, който се пускат от audio, resonant evil, skitty, дори и на renegade hardware и therapy sessions. Но няма значение, всеки си мисли своето
Интересно ми е защо не го напишеш в dnb.cult.bg? ще ми е интересна реакцията
ало, кух и аз го признавам и ме кефи и не само той. неговите ремикси на кукер са доста добре. но не си наясно май с определението за чалга. чалга днд е съвсем шеговито подхвърлено от мен като определение за музикален стил.просто вместо да е ликуид днб ще е добре да се слага и едно лейбълче- чалга днб. по добре ще се харчи на 42-43тиа паралел. трябва да се използва като пъблисити трик докато върви.
пиши им ти в култ бг от мое име.