sworn_enemy написа:
Пълни глупости, особенно за TUV i AU, не само, че не е задължително, ами и ти казват, да си го направиш там, откъдето ти е регистрацията, освен това независимо от кога си с адресна регистрация това няма ама абсолютно нищо общо с колата ти, последното нещо, което правят немските Кат като те спрат е да се обаждат и да правят справки от кога си в ДЕ, казвам го на базата на хиляди спирания, които съм чувал з хора още преди ЕС с над 100000 дни в немско. Освен това от 10 години съм в ДЕ например, но вчера идвам с кола за 1 път, къде е проблема- как ще докажат, Австрия нищо не записва, освен по преценка на самите митничари,..и все пак така беше досега, сега найстина може базата данни да стане обща и да се разбере кога си напуснал калотина например както и всички данни от бг КАТ, още обаче няма такъв случай, да те гонят да плащаш по данни от Бг компютрите, доколкото ги знам нашите юропейци ще мине време докато си настроят часовниците с немските служби, дотогава карайте без притеснения, а когато опре до данък ще се разчуе..
Сега като за себе си си ре6ил да я кара6 така и не си нагазил лука-каде е гаранцията 4е на другите сте се слу4и състто като и на тебе?
Мисля 4е на вси4ки е ясно 4е 100% си в нару6ение на законите на Де -тва поне е неоспоримо.
Твоите писания прили4ат на ръководство -как да нару6аваме закона и да не ни хванат.

Естествено 4е не вси4ки ги хвастат-ама пак на тия дето са ги хванали им плусти яко задника.