окс а примерно ако сега се захвана да уча 2 месеца и имам някакво елемнетарно разговорно ниво дали ще има шанс...tsetso написа:национализъм му се казва на това4иста4, паза4 , готва4 , няма зна4ение.Не знаеш ли поне малко езика няма работа.Аз така си бях по4ти година без работа...кофти ама е така
има ли някой да даде компетентно мнение?vetzkov написа:окс а примерно ако сега се захвана да уча 2 месеца и имам някакво елемнетарно разговорно ниво дали ще има шанс...tsetso написа:национализъм му се казва на това4иста4, паза4 , готва4 , няма зна4ение.Не знаеш ли поне малко езика няма работа.Аз така си бях по4ти година без работа...кофти ама е така
разбирам , но идеята ми е с шведски да си намера работа във финландияtsetso написа:vetzkov написа:аз говора за финландия бе хора
ясно ,4е За Финландия, но то тука си е кажи ре4и едно и също положението на Скандинавието
дано ... благодаря все пакtsetso написа:ахаааааа!!! Ами зависи къде то4но.Доколкото аз знам, в западната 4аст на Финландия ,до границата с Швеция ,доста голяма 4аст от хората говорят и шведски.Но дали това е достатъ4но да запо4не работа не мога да ти кажа.За съжаление няма редовни посетители на форума от Финландия ,но все пак се надявам ,4е някои от нас може да ти помогне поне малко
vetzkov написа:дано ... благодаря все пакtsetso написа:ахаааааа!!! Ами зависи къде то4но.Доколкото аз знам, в западната 4аст на Финландия ,до границата с Швеция ,доста голяма 4аст от хората говорят и шведски.Но дали това е достатъ4но да запо4не работа не мога да ти кажа.За съжаление няма редовни посетители на форума от Финландия ,но все пак се надявам ,4е някои от нас може да ти помогне поне малко
velingrad написа:@tshterev
благодаря за готовността ти, да помогнеш- дали със съвет, дали с друго. Надявам се, че всички ще можем да имаме полза от твоите постове. Успех.
Назад към Работа, данъци и осигуровки
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта