На мен лично ми се вижда малко по практично да имаш датска такава, първо че е по прегледно ,2-ро че ако успееш да си загубиш порфейлчето .. да не се налага да ходиш в България да си вадиш нова книжка,че ще стане дълга широка и скъпа .
ilivan написа:Лазаре здравей. Аз се казвам Илия , и искам да те попитам , дали може да се направи легализация на документи , в нашето посолство в Копенхаген. Благодаря ти предварително.
Поздрави.
s33n написа:здравейте,да информацията е достоверна, но лично на мен не ми беше необходима легализация.
Отидох до полицията на 2.01.2007 година попълних формуляра, и си дадох книжката след което ми дадоха лист хартия с която карах около 2 седмици.Вазможно е да има промяна
lazar_lulchev написа:s33n написа:здравейте,да информацията е достоверна, но лично на мен не ми беше необходима легализация.
Отидох до полицията на 2.01.2007 година попълних формуляра, и си дадох книжката след което ми дадоха лист хартия с която карах около 2 седмици.Вазможно е да има промяна
Никаква промяна - същата история е! Едниственото, което не съвпада в твоята и моята версия е , че аз чаках само 1 седмица. Предполагам за 2 години са станали по-бързи. Нече като отидох не ми казаха и на мен две седмици , просто се шегувам
![]()
Поздрави!
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта