http://novanews.bg/news/view/2013/03/31 ... mpaign=hot
Какво да кажем на това? Може би ашколсун?!
.. ако някой влезе в болница и каже „котката ме одраска”, никой няма да започне с аспирин..
..дали Марков не е премълчал, че котката му го е одраскала..
bknf написа: След като е поживял в Лондон, се оказало че живота там не отговаря на представите му. Искал да се връща обратно в България,и т.н.
..една драскотина при прегледа винаги ще се забележи. Ех, докторе, докторе..
bknf написа:Сега какво стана с тия черни кутии от самолета, дето уж бил свален с ракета в източна Украйна? Нали англичаните получиха черните кутии. Вече месец мина, а резултатите ги няма. Та съответно не им вярвай много, за забелязване на драскотините..
VaskoLeon написа:Ако Марков е бил убит, то най-вероятно от МИ 6, за да хвърлят вината на бай Тошо!
Винаги е премълчавана дейността на Марков в България, бил е едва ли не личен автор и любимец на Тодор Живков. Вероятно е изпратен на Запад от ДС, разкрит от МИ 6 и ликвидиран по тъмна доба от тях!
malak_pit_bull написа:VaskoLeon написа:Ако Марков е бил убит, то най-вероятно от МИ 6, за да хвърлят вината на бай Тошо!
Винаги е премълчавана дейността на Марков в България, бил е едва ли не личен автор и любимец на Тодор Живков. Вероятно е изпратен на Запад от ДС, разкрит от МИ 6 и ликвидиран по тъмна доба от тях!
...
Ами защото приятелю, Жорето Марков (според мен) набързо е усетил, че комунягите са подли и изключително коварни ***. И не е сплрял дотук - забил е нож точно в сърцето на комунистиическата олигархия чрез Задочни Репортажи и по този начин ги е разобличил и осмял пред света.
...
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта